|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
eğer bana 1 gram güveniniz var ise kulaklarımla duydum o cümleyi...bilmem bunu bir ispat oalrak kabul edermisiniz ama... bir oy bir ihanet oalrak söyledi adam orada.... kendisi ihhdanmış galiba beyfendi orada az küfrümü yemedi kendisi...onun yüzünden fatih spli biriyle kavga edecektim az kalsın ... yumruklarımı sıkmıştım...
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ama söyle bir durum var iktidar icin her yol mübahdir gazze üzerinden siyaset yapmakda! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
redyellow hatırlar mitingle ilgili ilk izlenimlerimi anlattığım başlıktada bunu dile getirmiştim... hatta mitingin siyasi konuşmalar hariç organizasyon oalrak güzel olduğunuda söylemiştim... zaten erold erdoğanın konuşmasını zor dinledim numan çıkıncada terk ettim |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
hayır aramıyoruz artık, konu aydınlanmıştır,. bir stk temsilcisi konuşmuştur. Stk temsilcisinin konuşması bizi bağlamaz diyoruz, siz ise saadete saldırabilmek içni bunu bahane ediyorsunuz. olay budur. Bitti ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Sizde ihh demişsiniz. Saadet temsilcilerinin dışındaki konuşmalardan da saadeti sorumlu tutacak mısınız? Sanmam, bu kadar acımasız olamazsınız ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
abicim ama kendinle celisiyorsun... yukarida söylemissin ki miting siyasi mitingdir ve sp mitingi simdide sp sorumlu tutulamaz diyorsun.. bu bir tezat degil midir? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() O mitingde yahudiler de konuştu, hatta ülkemizdeki yahudi bir sanatcı kız var o da çıktı konuştu. STK temsilcileri konuştu. Şimdi ne yapmalıydı saadet: Ulen bana bakın ne konuşacaksanız önceden bana verin, ben bi inceleyim sonra onay verirsem siz de o konuşma metnini okuyun! mu diyecekti? Veya baktılar stk temsilcisi "zinhar dokunulamaz hükümete" laf atıyor elinden mikrofonu alıp o kişinin kafasında mı kırsaydı? Hakkaten pes ediyorum sizin bu yazılarınız karşısında! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
konusmacilar, sloganlar, pankartlar hepsi o mitingi düzenleyenlerin himayesinde olmalidir yok bunu hakkiyla beceremiyorlar diyorsan sözüm yok.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
o dayı herhalde çok zeki oalcak ki bir o birde spli yetkililer anlamış olayın iç yüzünü ihaneti... ömer karaoğlu,bülent yıldırım anlamamış oalcak ki akpartinin ihanet olduğunu o yönde bir açıklama yapmadılar..ak partiyi eleştirmediler sen sormuşsun ispat varmı diye bende söyledim sadece milli görüşçü bir ihhlının söylediğiyle mitingi eleştirecek değilim... ama hadsiz erol erdoğan sayın kurtulmuş erbakan çıkıp bu olayı partimin üzerine yıkmaya çalışırsa orada siyasi söylemlerde bulunursa bir gün önce bayrak getirmeyin deyip ertesi gün girişte bayrak dağıtırtlarsa bana bunun hesabını vermezler... daha saldırının ilk günü gördük işte foruma gelen milli görüçüleri hatta mgfde yayınlanan o paçavra mektubu.. ne yazmışlardı ya giy o gömleği yeniden yada giyenelre bırak ne deme bu sadece milli görüş çözebilir demek... saadet diğer muhalefetin izinden gitmeye devam etsin... |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Saadetten PKK ya lanet mitingi istiyoruz !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|