|
![]() |
#1 |
![]() saçma zihniyet...
Osmanlı'yı örnek alın... Kızıl Elme'ya diye sefere çıktıklarında, tek amaçları İslam sancağının dünyanın her karışına götürmekti...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kanuniye kadar .ondan sonra ne oldu İslam sancağı.kurtuluş savaşında zor kurtardık yere düşüyordu.sen devşirme vezirleri sadrazamları koyarsan devletin başına yıllarca lalelerin içinde sefahata dalarsan ondan sonra şimdiki mevcut topraklarımıza sıkıştırırlar adamı.Allahtan Atatürk gibi bir lider geldide vaziyeti kurtardı yem olmaktan kurtardı.uyumayın uyumayın biraz kafanızı kaldırın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Kanuni'den sonraki en küçük hal bile bugünkü sınırlarımızdan "küçük" değildi, siz bizansla mı karıştırdınız Osmanlı'yı? Konu FarukARSLAN. tarafından (06-23-2010 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Sakın bana kanuniden sonra birbirini boğazlayan padişahlar ,yüzlerce sene süren lale eğlenceleri,koca imparatorluğun canına ot tıkayan devşirme vezir ve sadrazamların zavallılıkları her başa çıkışta cülüs altında havaya fırlatılan altınlardan bahsetme. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Nooveek iki buçuk ay dayandı burda bakalım bizim turkistanlı ne kadar dayanacak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kardeş benim sizin kadar gani gani vaktim yok .ben günde sizin efendilerinizin ayyakkıbı boyası kadar bir paraya çalışmak zorundaolan bir insanım.ben 2 ay sonra gelirim bir iki saat kadar daha dayanırım.merak etme sen her zaman burada değilim ben.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Şimdi bunlara gelindi.. Sıkıştınız mı ne? O konulara da girersek yine mat olursunuz bunu da bilin, de onların konularının kısmı ayrı yerde. Fazla kasmayın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|