|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
sonucta bir hakaret yok, asagilama yok sadece soru sormus sende lütfedip yok daha yasiyor diyebilirsin niye uzatiyorsunki..
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Size yakıştıramadım, o'na yakıştırırım ama bu çirkinliği savunmanızı size yakıştıramadım, özelden de yazdım bunu size. mesela bir akrabanız, babanız trafik kazası geçirse, birkişi de gelip ÖLMEMİŞ Mİ dese ne düşünürsünüz? Böyle durumlarda geçmiş olsun demek mi insani bir davranıştır, yoksa ölmediği haberde yazılı olduğu halde, yaralı olduğu yazıldığı halde inatla ÖLMEMİŞ Mİ demek mi insani? takdiri size bırakıyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Ben özeldede yazdim burdada yazdim osman pamukoglunu tenzih ederim kendisi aykirida olsa, fasistte olsa kaza gecirmesine üzülürüm, yaralanmasina üzülürüm ve bassagligimi dilerim.. Ancak bazi zatlar vardirki acikcasi yasamalari ve ölümleri benim icin degersizdir ve zatlara hakkimi helal etmem.. bu yaptigim etik mi evet belki degil ama duygusal bir durum var yoksa kimse durup, dururken kimseye karsi tavir almaz.. Tabiki bizim örfümüz, adedimiz vardir ölen kim olursa olsun arkasindan konusulmaz ve bende sevmedigim bir kisi öldügü zaman Allah onu ameleyle nesreylesin derim, gecerim karsiya.. Hakkimi helal etmem ama arkasindan giybet yapip birde benden hak almasina neden olmam! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|