|
![]() |
#1 |
![]() Tabi idam edilsin sonra Türkiye yangın yerine dönsün ne kadar kolay söylemiş
![]() Apo bugün öldürülsün her şehirden şehit haberleri gelmeye başlar hemde 3-5 değil..! Öldürseler bile ölümünü yıllarca gizlemeleri gerekiyor.. Ya da bedeline razı olmaları gerekiyor.. Apo zaten orada ömrünün sonuna kadar kalıp geberecek onu şimdi öldürmek sorunu çözmeyecek yapıcı çözümler üretmek gerekiyor.. Sende çok abartıyorsun diyenler olabilir o zaman geri dönüşü olmayan yola girip denesinler denemesi bedava ![]() Bizde eskiden daha heyecanlı yıllarımızdayken gebertsinler versinler Türk halkın'ın eline linç etsinler diyorduk ama yıllar geçtikçe düşünceler olgunlaşıyor bunun çözüm olamayacağını bugün görüyorum.. Bu sadece içimiz'de biriktirdiğimiz nefreti,kini bir nebze boşaltmamızı sağlayacak peki ya sonrası..?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Avukatları üzerinden örgütü yönetebiliyor, buna engel olmak. Bunları konuşmak lazım . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Çok güzel söylediniz. Özellikle de başta doğu ve g.doğu da olacakları aklıma bile getirmek istemiyorum , o katilin idam edildiği vakit. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Önder Aytaç'ın söylediklerini derin düşünmek gerekir... Olumlu buluyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
İmralı'da Öcalan tek başına kalıyor. Etrafı tamamen çevrili ve 165 kamera ile korunuyor. Avukat görüşmeleri dahil her anı kayıt altında. 250'si subay 1000'e yakın askeri personel var. Ada denizden de abluka altında. 15 günde bir sağlık kontrolü yapılıyor. Ortalama bir hesapla devlete günlük maliyeti 125 bin TL. 5 ayrı kurum adada görevli Konu Hasan ERBEK tarafından (06-27-2010 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|