|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ALmi bir kaç örnek verdim bazı olaylardan sonra hiç suçu günahı olmayanlara karşı önyargılar oluşabileceği hiç suçu olmayanlarında etkilendiğini anlattım . Burdan siz biraz zahmet edip zihninizi yorsaydınız bu ülkede PKK olmasaydı PKK yandaşı partiye destek verenler olmasaydı bu gün ben kürdüm demek dahamı kolay olurdu diye birşeyler düşünürdünüz bunu yapmadınız geldiniz burda verdiğiniz cevaba karşılık verdiğim cevabı alakasız bulup eleştiriyorsunuz olmadı yani ..
Konu EZEL tarafından (06-29-2010 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bakın çoğu insanda dağa çıkanların tamamının kürt olduğu düşüncesi var. Bugün bdp denen bir parti olmasaydı da , bir kere birilerine göre dağa çıkan her insan kürt'tür mantığı var. (oysa pkknın arkasında kimlerin oldugunu az çok kestirebiliyoruz) O mantık yok olmadığı sürece az önce de belirttiğim gibi bdp diye bir partinin olusu ve o partiye oy vermelerinden ötürü kürtlere bir baskının oluşu söz konusu değil. Yani sorun öyle bir partinin varlığı değil , sorun her dağa çıkanın kürt oluşu ve bununla birlikte kürtlerin tamamının pkk olduğu düşüncesinin var olduğudur. Bu ve buna benzer sebeplerden , kürtler dilini rahat konusamaz , ben kürdüm diyemezdi. Anlatabildim mi ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |