|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Saadeti mecliste görmek istiyor musunuz diye anket açsak büyük çoğunluk 'evet' der. ama Saadetin AK Parti içinde meclise girmesine de büyük çoğunluk 'hayır' der. o yüzden siyasi fantezileri bir kenara bırakalım. milli görüşü destekleyen büyük kitle şuan AK Parti'de. partilerin birleşmesi veya uzlaşmasına gerek yok,zaten tabanlar birleşmiş nerede AK Parti'de. bu AK Parti'nin başarısı Saadet'in başarısızlığıdır. redyellow abimiz yukarıda gayet net açıklamış. zaten bende ihtimal vermiyorum da Kurtulmuş'un böyle beyanlar vermesine Saadetliler de açıklama getiremiyor. kongrede bakalım neler olacak.
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Eğer birileri bir davanın ortasında şahsi düşünmeye başlayıp klasik türkiye siyasetçileri gibi düşünüp konuşmaya başlarsa cehepeden ne farkı kalır.Ki yokta.... Biz kimin ne olduğunu iyi anladık... En azından bizim dava anlayaşımızla birilerinin dava anlayışının dava edeplerinin dava ahlaklarının bir birine çok uç noktalarda olduğunu fark ettik. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Ama nedense siz bunu da düşünmüyorsunuz, chp dspyi nasıl meclise soktu bakın şimdi anayasa mahkemesine gidecekleri zaman sayıları yetmiyor gidiyor dspden yardım alıyor. Bunları dahi göremiyor bazı iktidar partisi yanlısı arkadaşlar, kendilerini kaf dağında görüyorlar, burunları büyümüş, kraldan çok kralcı davranıyorlar. saadete cehepeden farkı yok diyenlere sözüm olamaz, çünkü onların vicdanları kaybolmuştur, vicdanları kaybolanlara ne söylerseniz söyleyin tesir etmez. madem cehepden farkı yokmuş genel başkanınız yıllarca o partide, o görüşte ne yapmış? gidin bi sorun bakalım. ve genel başkanınızın yanında SP CHPDEN FARKI YOK deyin bakalım size tepkisi ne olacak? Dava ahlakıymış, dava edebiymiş, çok ahlaklı ve edepli olunduğu için spnin chepeden farkı yok diyorlar değil mi!!!! Ama dedim ya, vicdanı yok olanlara laf söylemeye gerek yoktur. |
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Ben CHP'ye laf söyletemem. CHP bizim kardeş partimiz." benzeri sözler söyleyerek solun nasıl ortak cephe oluşturduğunu gösterirken, sağda yer alan küçük partilerin sağın ana ve büyük partisi AK Parti'ye karşı sert muhalefet yapmaları yanlıştır.
AK Parti sağın ve merkezin büyük partisi olarak, Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin düşmanı olan sola karşı büyük bir mücadele vermektedir. Sağda ve merkezde yer alan tüm küçük partilerin seçmenlerini, sağın ve merkezin ana partisi AK Parti'de birleşmeye davet ediyorum. 2011 Genel Seçiminde oy kullanacak olan sağda ve merkezde yer alan hiçbir seçmen, sandığa kadar gidip oyunu % 10'luk seçim barajı altında kalması hemen hemen kesin olan küçük partilere atıp, bir anlamda boş oy kullanmamalıdır. 2011 Genel Seçiminde sağ ve merkez oyların en az % 50'lik bölümünü AK Parti'de birleştirip, AK Parti'yi en az % 50 oyla 3. kez tek başına iktidara getirerek, sola karşı büyük bir zafer kazanalım. İslam ve Türklük davası, laikçilik ve batıcılık davasını fikren sonsuza kadar yenip çürüttüğü gibi, seçimlerde halkın oylarıyla da perişan etmelidir. Konu Cihannur tarafından (07-02-2010 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|