|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
forumdan zannetmiyorum, kimse bu zulüme dayanamaz... ki sizlerin ezberinde olduu iki cümle var, onlardan başka ne biliyorsunuz... düşük kapasitenle forumu kirletme... madem hancı olmak istiyorsun, önce yolcularını bul....
![]() |
||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() [QUOTE=unnamed;763094]sizin yaptığınız şekilde, siyaset tartışılacaksa...
forumdan zannetmiyorum, kimse bu zulüme dayanamaz... ki sizlerin ezberinde olduu iki cümle var, onlardan başka ne biliyorsunuz... düşük kapasitenle forumu kirletme... madem hancı olmak istiyorsun, önce yolcularını bul.... Sana göre düşük. ayrıca formu kirletmiyorum,tatlı rüyanızdan uyandırıyorsam ,rüyanıza devam edebilirsin. YAKINDA NASIL OLSA UYANACAKSINIZ,BELKİDE UYANMAYACAKSINIZ.!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() [QUOTE=zilzal;763102]
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |
Alıntı:
![]() Hg Allah göstermesi FP döneminde Erbakan hoca vefat etseydi Numan Kurtulmuşunmu yoksa Recep Tayyip Erdoğanınmı Partinin başına geçmesini isterdin ? |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Cevabınızı bekliyorum zilzal kardeşim.
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Alıntı:
rüyada olan sizsiniz... bu halk sizi terk etti, ne deseniz boş... siz geçmişşte yaşayan, yarına bakamayan bir kaç insan topluluğundan ileri gidemeyen, ezberlediiğiniz iki kelimeyle siyaset yapmaya çalışan siyasetçilerin kuklalarısınız.... her zaman şükür edyorum Allah' sizin gibi insanlar aramızda yok... yoksa bizim ApAK olan partimizde sp gibi olurdu... terkedilmiş... |
||
![]() |
#7 |
![]() YADA AZINLIK OLMAK,YANLIŞ YOLDA OLMAKMI?
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hâlâ cevap veremediniz zilzal.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|