|
![]() |
#1 |
![]() Taliban terör örgütü değildir, ülkesinin işgalden kurtulması için mücadele eden bir kuruluştur. Başarılar diliyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Irakda da her gün bombalar patlıyor, insanlar ölüyor. ben bu olaylarında ırakda işgale direnen güçler tarafından değil o güçleri haksız göstermek isteyenler tarafından yapıldığını düşünüyorum. Afganistanda da öyle oluyor. Taliban kendi halkını, masum müslümanı niye öldürsün? Medyada çıkan her habere inanmayın, amerika ve uşaklarının sundukları haberlere hep temkinli yaklaşın bence. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ayrıca Taliban = Talebeler demektir... Afganistan'da Yaşayan Halkın çoğunluğunun Medrese eğitim almış haline denir... Amerika ''El Kaide'' dedi tutmadı ! Teröre savaş adı altında Taliban Usame'yi sahiplenince ''Teröre yardım'' adı altında Taliban'ı mimledi ! Asıl Hedef Cia'nin yönettiği Uyuşturucu ve Afganistan'ın Madenleridir... Birde Çin'e, Rusya'ya karşı blok oluşturması açısından Afganistan önemlidir... Birde Şeytani Kibir desek yerinde olur ! Çünkü Afganistan Dünya'da Tarihinde Yenilgi almayan Tek yerdir ! Masum İnsanların öldürülmesine gelince böyle bir şeyin HİPNOZ, MEDYA yalanları olduğunu defeatte burada belirttik acizane ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hipnozun Tesirinden doğru bir bakış açısı oluşamıyor...
Afganistan'dan Abd'ye yapılmış bir saldırı varda ! ''11 Eylül Yalanı'' gibi !!! Amerika Irak'ı mahvetti ! Vatanı için Cihad edenlere Terörist dendi ! Afganistan ve diğer beldeler keza öyle ! Şu kadarını söylüyeyim ! Bunları Yazmamız bile Amerika'nın bizi Terörist İlan etmesi için yeter ! Sebeb'te şu olur ! ''Teröristlere yardım ve Yataklık'' ! Çok ciddiyim ! Tayyip Erdoğan'a duacıyız ! Ak Parti olmasa bunları yazamayız !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
bugün ırakta ve afganistanda çarşı pazarda patlayan bombaları müslümanlar değil amerikalılar patlatıyor hala bunu anlayamadınızmı? Taliban rusyaya savaş halindeyken amerika tarafından ''mücahit'' ilan edildi.şimdi ise kendilerine karşı savaşınca terörist oldu.Eger senin mantığınla gidersek nasıl taliban hergün masum insanları öldürüyorsa bunun ''Alasını'' pkk yapmıyormu.? Ve bunu diyorum; ''Siz bir ülkeyi işgal edeceksiniz insanları öldüreceksiniz sağ kalanlar size karşı savaşacak siz bunlara terörist diyeceksiniz'' öylemi? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|