|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Ben burada sayın mehmetakifin yazısına nazire yaptım... Yoksa öyle bir hadsizlik yapmam yapmış olursam bütün sülaleme odun demiş olurum... Lütfen biraz dikkatli olalım...
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Hakkın var Redyellow odun lafına kızacaksan önce yukarıdakinden başlamalıydın |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
bana ODUN demeye hakkın yok! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
sayın mehmet akif oy vermeyen odunlarıda biliriz deyince ben vereni vermeyeni bilmem aldığı oy bu kadar dedim ve odun kelimesini kullandım lütfen yanlış anlaşılmasın... Ama o yönde bir tartışma oalcaksa mesajımı düzeltebilirim... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yazın çok tartışmaya açık bir yazı olmuş. Eğer düzeltirsen kendine yakışanı yapmış olursun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Lütfen illa bir yerlere patlamak istiyorsak en azından haklı gerekçemiz olsun böyle kelimelerin cümlelerin anlamını çarpıtmak yakışmıyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Arkadaşlar lütfen iyi okuyun mesajımı benim orada niyetim refaha saadete msp mnpye fp ye oy veren insanlara odun demek değildi... sayın mehmet akifi odunlarıda biliriz deyince bende nazire olsun diye Milli görüşçü bir ailede yetiştim herkesten önce bu hakareti kendi aileme edemem... Lütfen geçmiş ve anlık sinirlerimizden arınarak yazalım mesajlarımızı... samimiyetine sığınarak o kelime üzerinden devam ettim... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|