|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() cevir, kazi, yanmasin.. bazen fitnenin kaynagi olan sizler caldiginiz minareye kilif uydurmak icin o Allahin kelamini kullaniyorsunuz ya bütün samimiyetiniz gözümde yerle bir oluyor!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
kıymetli kardeşim senin beni samimi bulup bulmaman inan beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Allah cc insana şah damarından daha yakındır.Beni sen değil Rabbim sorgulayacak. Kuran ve hadislerde işlediğim günahıda görüyorum,Hakkıda,batılıda. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ama o Yaradan karsima kul hakkiyla gelmeyin diyor.. sen burada hadis ve ayetlerle bizleri imali, dolayli yada direkt olarak batili olarak yorumluyorsun bunun adi kul hakki olmuyor mu?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yine söylüyorum,her şeyi üzerinize alınmayın.Size bir şey söylersem bunu açık ve net anlarsınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Mubarek o zaman demokrasi üzerine yemin ederek siyaset yapmayacaksın . Ayetler üzerine kurulu sistemin savunucusu bizlerin diyerek örgütleneceksin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
aslinda erbakan hoca cok demokrattir hatta son kongre bunun kanitidir öyle bir listeyle kongre olur mu, bunun adi demokrasi olur mu diye kongre üyelerine ikinci bir secenek olarak alternatif liste sundu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|