|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Kaldı ki Türkiye'yi asla geri kalmış bir ülke olarak kabul edemem. Konu başlığına takılmam da söz konusu değil. Serzenişte bulunduğunuz hususu belirtip eleştirdiniz, ben de aynı duruma sahip kendimce geri kalmış olmadıklarını düşündüğüm ülkeleri saydım size. Sözün özü, liderlerini yücelten her ülke geri kalmış değil, benim gözümde de Türkiye geri kalmış bir ülke değildir.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
- Pek yazan bir üye olmasam da, yazdığım her yazıda, üyelere verdiğim cevaplarda saygı çerçevesinin asla dışına çıkmadım. Yaşınız her ne olursa olsun sizden de aynı hassasiyeti beklemek sanıyorum ki benim de hakkım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
"Kardeş" kavramı yalnızca yaşça küçük insanlara söylenmez. Yani ben ağabeyimin kardeşi isem, ağabeyimde benim kardeşimdir. kardeş kavramı mecazi olarak sık sık kullanılabilen bir kavram. Eğer yanlış anlaşıldıysam affola. Helal edin hakkınızı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Bakınız, kardeşim deseydiniz anlardım. Ama güzel kardeşim ifadesi, dediğiniz gibi ağabey-kardeş ilişkisini nitelemek için kullanılmaz. Sevgi ifadesi gibi görünür fakat alaycı bir manaya sahiptir. Konu AKDemir tarafından (07-20-2010 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 3 yıldır forumdayım,her tartıştığım konuda büyüklerime "güzel"lik ile hitapta bulunurum. Siz dışında hiç kimse "çirkin"liğin zıttı olan "güzel"likten şikayetçi olmadı. Üstelik ortada alay gereken bir şeyde göremiyorum. Zira alay etmek için alaycı bir ortam bulunması gerekir. Ama diyorum ya, şahsi fikirdir, ben affola derim ve helalliğimide isterim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Güzel kardeşim hitabını bazen kullanırım; ama bu hitabı hiçbir zaman alaycı bir manada kullanmam. Başkaları da bana güzel kardeşim diyerek hitap ettikleri zaman onların bana karşı alaycı bir hitapta bulunduklarını düşünmem.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|