Kesinlikle aynı düşüncedeyim ve Başbakanın yerini dolduracak bir adam daha göremiyorum ve acaba oylarımız düşer mi diye düşünüyorum.
AK Parti, düzenleyeceği 2011 Genel Seçimi Kampanyasıyla birlikte kuruluşunun 10. yılı olan 2011 yılında kurumsallaşmasını tamamlayabilirse, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra gelecek olan genel başkanları büyük hatalar yapmadıkları sürece % 40'lar civarında kemikleşmekte olan oyumuzu hemen hemen her seçimde koruyabiliriz inşaallah.
Konu Cihannur tarafından (07-19-2010 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir..
AK Parti, 2011 Genel Seçimi Kampanyasıyla birlikte kuruluşunun 10. yılı olan 2011 yılında kurumsallaşmasını tamamlayabilirse, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra gelecek olan genel başkanları büyük hatalar yapmadıkları sürece % 40'lar civarında kemikleşmekte olan oyumuzu hemen hemen her seçimde koruyabiliriz inşaallah.
Evet sizin dediğinize katılıyorum fakat yinede başbakanın yerine geçecek adam çok dikkatli seçilmeli..
Evet sizin dediğinize katılıyorum fakat yinede başbakanın yerine geçecek adam çok dikkatli seçilmeli..
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti Genel Başkanı olabilecek kişilerden bazılarının isimleri şunlardır: Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Suat Kılıç.
Yukarıda isimlerini yazdığım bu 4 insan da AK Parti Genel Başkanlığını başarıyla yapabilecek düzeydedirler ve; iyi, bilgili ve başarılı insanlardır. AK Parti'nin delegelerine güveniyorum. AK Parti Delegeleri, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'dan sonraki genel başkanlarının da; iyi, bilgili ve başarılı insanlar olmalarını sağlayacaklardır inşaallah.
Konu Cihannur tarafından (07-19-2010 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir..
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti Genel Başkanı olabilecek kişilerden bazılarının isimleri şunlardır: Abdulllah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Suat Kılıç.
Yukarıda isminlerini yazdığım bu 4 insan da AK Parti Genel Başkanlığını başarıyla yapabilecek düzeydedirler ve; iyi, bilgili ve başarılı insanlardır. AK Parti'nin delegelerine güveniyorum. AK Parti Delegeleri, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'dan sonraki genel başkanlarının da; iyi, bilgili ve başarılı insanlar olmalarını sağlayacaklardır inşaallah.
inşaALLAH...Ben suat kılıç veya ahmet davutoğlu olsun isterim...