|
|
|
|
#1 |
|
Ahmet davutoğlunu canı gönülden kutladım ya, hakkı yemek öyle olur mu?
Davutoğlunu kutluyorum, ama halit meşal türkiyeye geldiğinde sayın başbakanın görüşmemesini de eleştiriyorum. Bu doğru olandır. Eğriye eğri (başbakanın tavrı eğridir), doğru ya doğru (davutoğlunun görüşmesi doğrudur)...
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Abi ama o zaman koşullar farklıydı benim hak dediğim başbakanın filistin konusundaki hassasiyetidir... yoksa hakkı veren tanıdığım tek saadetlisiniz bu yüzden saygım var size... |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Alıntı:
Başbakanın şimdiki filistin konusundaki tutumunu, davos olayını her yerde destekledim, hatta bunun için de beni başka yerlerde hep akpli diye banlamaya kalktılar ![]() Başbakan o tavrı o zaman yapmıştır ve yanlış yapmıştır, bunu söylüyorum, adam kalkmış türkiyeye gelmiş, hiç bir sebep, yok cumhurbaşkanı istemedi, yok ortam farklıydı vs. halit meşal ile görüşmemeyi haklı gösteremez, yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım diye düşünüyorum. Alıntı:
Ülkene gelmiş kişiyi reddetmek elini güçlendirmez, bilakis zayıflatır. Bakın başbakan filistin konusunda son zamanlarda sert çıktı, davosta kükredi, eli güçlendi mi zayıfladı mı? Eğer halit meşal ile o zaman görüşmeyi kabul etseydi inanın şimdiki konumu taaa o zaman oluşurdu. Ben böyle düşünüyorum. |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Haklısınız abi... ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
O kadar Basit değil Acizane ! |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Ben de derim ki madem cağırdı diye görüşmedi, görüşemedi? Görüşemeyeceksen, sezerden korkacaksan o zaman çağırmaycaktın! dersem ne diyeceksin? Üstadım yanlışa yanlış demek bir erdemdir, başbakanı da eleştirebilirseniz o zaman partinize iyilik yapmış olursunuz. YAnlışa doğru diyerek partinize zarar verirsiniz. |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
||
|