Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-22-2010, 13:44   #14
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başbakan Korkmaz ! Lakin acizane ahmak olmak yerine akıllı olmak diye br düstur vardır ! Ak Parti Birinci seçilirken Şeyh Edebalinin şiirinde o kodu arayınız... Yanlışlık olsa Elhamdülillah kimsenin kınamasından korkmadan yazarım acizane... Lakin Yanlış değil... Bugünlere nasıl gelindi siz acizane kavrayamıyor olmalısınız ! Tehidler, şantajlar, parti kapatmalar ! Üstelik bunları en iyi şekilde yaşayan Saadet geleneğindesiniz... Tarafgirliği bırakın derim acizane... Siyasette Laf Mananın Zıddıdır ! Ayinesi işidir kişinin lafa bakılmaz ! İcraatlara bakın İnş... !
sevgili haarp:

Ben başbakan korktu felan demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın, siz sezer istemedi deyince öyle derlerse ne diyeceksiniz diyorum.

Doğrudur, size göre yanlış değildir ama ben acizane yanlış olduğnu düşünüyorum sayın başbakanın halit meşal ile görüşmemesini.

Parti kapatmayla bu konunun hiç bir alakası yok.

Eğer parti kapatılacak, tehdit var diye halit meşal ile görüşülmemiş ise şimdiki davos felan ne oluyor? Davos olayı olurken o tehditler, parti kapatma tehditleri vs. tamamen kalkmış mı?

Lafa değil icraata bakın demişsiniz

Ben de aynen öyle yapıyorum.

İcraat: Halit meşal ile görüşememe, yanlış diyorum.

davos: doğru diyorum.

İcraat budur.

Partinızı eleştiremiyorsunuz bunu anlıyorum yazınızdan.

Bende sizi çok fazla zorlamayalım en iyisi

Muhabbetle.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)