Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-25-2010, 23:10   #21
Kullanıcı Adı
zilzal
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AK Parti olarak 2011 Genel Seçiminde % 50 civarında oy alıp 330'un üzerinde milletvekili çıkarabilirsek, Yüce Allah'ın izni ve yardımıyla 2012 yılında; sivil, demokratik ve özgürlükçü bir anayasa yapabiliriz inşaallah.

%50 oyu bana versinler 8 yıla gerek yok,1 yılda Türkiyeyi dünyanın lideri yaparım.

D-8 LER
D-16 LAR
D-32 LER
D-64 LER.........
zilzal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2010, 23:29   #22
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
zilzal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
%50 oyu bana versinler 8 yıla gerek yok,1 yılda Türkiyeyi dünyanın lideri yaparım.

D-8 LER
D-16 LAR
D-32 LER
D-64 LER.........
net ve acik birsey söyleyim 50 oyum olsa senin gibi bölücü, fitneci ve hayal dünyasinda yasayan birine vermem..

ayni sekilde sp de bu politikasiyla, bu yapisiyla, bu isleyisiyle yüzde 5 i kirk yilda bir gecer onunda önüne takoz koyar yine yüzde 1 e düsürürsünüz..
Rabbim sizin gibilere firsat vermesin!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2010, 23:56   #23
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

AK Parti olarak 2011 Genel Seçiminde % 50 civarında oy alıp 330'un üzerinde milletvekili çıkarabilirsek, Yüce Allah'ın izni ve yardımıyla 2012 yılında; sivil, demokratik ve özgürlükçü bir anayasa yapabiliriz inşaallah.
330 un üzerinde milletvekili çıkardığınız günleri gördük, 2012 yi beklemeye gerek var mı?

benim umudum yok... siz umutlusunuz, hayırlısı diyelim, yeni, özgürlükcü, güzel bir anayasayı kim yaparsa yapsın ben onu alkışlarım, evet derim.

Ama tekrar edeyim: bunu yapacağınızdan umudum yok.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2010, 00:02   #24
Kullanıcı Adı
zilzal
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
net ve acik birsey söyleyim 50 oyum olsa senin gibi bölücü, fitneci ve hayal dünyasinda yasayan birine vermem..

ayni sekilde sp de bu politikasiyla, bu yapisiyla, bu isleyisiyle yüzde 5 i kirk yilda bir gecer onunda önüne takoz koyar yine yüzde 1 e düsürürsünüz..
Rabbim sizin gibilere firsat vermesin!

8 YILDIR KUTUPLAŞMA İLE SİYASET YAPANLARIN SÖYLEDİKLERİNE BAK.BU SÖZLERİN BÖLÜCÜLĞÜN EN ZİRVESİ,SİZE OY VERMEYEN BÖLÜCÜ ÖYLEMİ?
zilzal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2010, 00:04   #25
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
zilzal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
8 YILDIR KUTUPLAŞMA İLE SİYASET YAPANLARIN SÖYLEDİKLERİNE BAK.BU SÖZLERİN BÖLÜCÜLĞÜN EN ZİRVESİ,SİZE OY VERMEYEN BÖLÜCÜ ÖYLEMİ?

ben sp ye bölücü demedim ki size yani sahsiniza dedim ve sahsiniz nezdinde radikallere..
zaten sp yide bölen sizin gibi radikal fitneciler yoksa numan hoca dan cok umutluyum..
o yüzden Rabbim sizin gibilere aman vermesin diyorum ya cünkü siz tam anlamiyla bir pravakatörsünüz!
Alt 07-26-2010, 00:13   #26
Kullanıcı Adı
redyellow
mavera dost. yazını (zilzal arkadaşa yazdığın BÖLÜCÜ, FİTNECİ vs.) sana yakıştıramadım. bu kadar kişiselleştirmemeliydin yazını.
Alt 07-26-2010, 00:16   #27
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mavera dost. yazını (zilzal arkadaşa yazdığın BÖLÜCÜ, FİTNECİ vs.) sana yakıştıramadım. bu kadar kişiselleştirmemeliydin yazını.

abi su milletin avukatligini artik biraksan.. yazdiklarim beni baglar bana göre zilzal denilen zat pravakatördür, bölücüdür ve bu foruma milleti kiskirtmak amacli giriyor..
bu fikirlerimi sen dahil kimse degistiremez böyle gereksiz kisiler ak partide de vardir bunlarin amaclari fikir tartismasi degildir, fikir özgürlügü degildir sadece kendi sig görüslerinin reklamini yapmakdir..
bak sende sp lisin niye sana birsey demiyorum cogu zaman ters düsüyoruz niye sana bölücü demiyorum cünkü öyle degilsin ;)
Alt 07-26-2010, 00:22   #28
Kullanıcı Adı
redyellow
SANA YAKIŞTIRAMADIM derken senin de avukatın olmuş olmuyor muyum?

Şimdi sen ona bölücü fitneci dedin, o da sana deyince senin yandaşlar hep birlikte aha böyle böyle böyle dedi diyecekler.

İyi mi olacak yani?

Alıntı:
zilzal Nickli Üyeden Alıntı

D-8 LER
D-16 LAR
D-32 LER
D-64 LER.........
Tahrik amaçlı geliyormuş arkadaşımız, niyetini okumayın bırakın, yazdığı yazıda tahrik varsa o zaman yazarsın, ama sen öyle yapmadın ki... yazısındra bir anormallik yokken tuttun küt diye fitneci, bölücü ilan ettin! senin fitnevi, bölücü diye yazdığın yazı yukarda, nerde var tahrik fitne bölücçülük?

kusura bakmayasın ben SANA YAKIŞTıRAMADIM demiştim, yanılmışım!

Konu redyellow tarafından (07-26-2010 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir..
Alt 07-26-2010, 00:23   #29
Kullanıcı Adı
redyellow
(o zaman hitap yerimizi değiştirelim)

Sayın zilzal:

Lütfen siz tahriklere kapılmayınız, size yazılan kötü sözler için sadece kem söz sahibine aittir deyip geçiniz.

size bunları AVUKATINIZ OLARAK yazıyorum!
Alt 07-26-2010, 00:27   #30
Kullanıcı Adı
Mavera
o zaman bende bozacinin avukat siraci diyeyim .. abi ben daha önce novek konusunda da dedim bana ne dediginizi umursamiyorum nasilki novek konusunda hakli ciktim, zilzal denen sahis konusunda da hakli cikacagim..
cünkü bu sahsin! amaci belli ve ben böyle tiplerle fikir yaristirilamayacagini düsünüyorum o yüzden böyle bölücülere anladigi dilden konusma taraftariyim ve bunuda kendime fazlasiyla yakistiriyorum cünkü dinime küfredenin Müslüman olmadigi bir ortamda sessiz kalmak huyum degildir!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)