![]() |
#71 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() bir gün is görüsmesine gidecegim görüsecegim kisinin ismi fikret ben kendimi hep bir erkek diye hazirladim gittim tabiki odaya ciktik baktim masadan bir bayan oturuyor o bana bakiyor, ben ona.. buyrun dedi, bende fikret beyle randevüm var demistim ondan sonra buyrun fikret benim deyince benim durumu hic sormayin.. o ilk ve son bulusmam olmustu cünkü fikretle ayri dünyalarin insaniymisiz ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
![]() Ben halla bayanda ısrarlıyım erkek olduğunuza inanasım gelmiyor. Siz gelin şu ismi değiştirin bizi kurtarın bu dertten kardeşim. Cihannur hanım dememek için kendimi zor tutuyorum bazen.
|
|
![]() |
![]() |
#73 |
![]() Onu bir hanımefendi zannatmiştim.
![]() ![]() Dilinizdeki bu evetleri çevreniz iyi niyetli kullanabilir. Mesela varsa eşiniz:Alışverişe çıkabilirmiyiz. Evet, Evet, Evet. Koltukları yenileyebilirmiyiz. Evet, Evet, Evet. Varsa çocugunuz: Baba bana leptop ve ccep tolefonu hakkında ne düşünüyorsun Evet, Evet, Evet. Arkadasımda 1 hafta kalacagım. Evet, Evet, Evet. Aileniz : oğlum tatilini gel bizde geçir. Evet, Evet, Evet. vs vs... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
![]() Alıntı:
siz merak etmeyin kardes bir türk erkegi nerede hayir diyecegini cok iyi bilir ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
![]() buraya girip de hayır diyen varmı ya ? :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
![]() Alıntı:
Unisex isim sahibi olmak gerçekten zordur. Allah'tan sadece nickim unisex bir isimdir. Gerçek hayattaki ismim unisex bir isim değildir. Alıntı:
Cinsiyet: Erkek Dünyayı aydınlatan, nurlu, ışıklı. Cinsiyet: Kız Dünyayı aydınlatan, nurlu, ışıklı. Kişi Adları Sözlüğü Cihannur: Dünyayı aydınlatan, nurlu, ışıklı. Türk-Hind Padişahı Ekber'in büyük oğlu. Erkek ve bayan adı olarak kullanılır. İsimlerin Anlamı İnternet Sitesi |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
![]() bu arada ben hayir diyen üyeleri görebiliyorum.. hic ummadiginiz kisiler hayir demis, ne diyorsunuz afise edelim mi.. herkes eline tas alsin o kisileri taslayacagiz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|