|
|
|
|
#1 |
|
Savunma Bakanlığı Sivil gözükse bile Askeridir... Askeri ve Sivil'i ayıran sadece elbiseler değildir... Savunma Bakanlığı Askeri Tesisler içindedir...!!!
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Darbe anayasasının hala etkili olduğu bir anayasanın içinde tavırların kısıtlı olması normalmidir bunu merak ediyorum. Muhakkak kurulu düzen ile sivri şekilde mücadele etmek kolay değildir işleri daha zora sokar. Sanırım sivil alanın üzerinde demoklesin kılıcı gibi dolaşan derin güçler var bunun sonlanması içinde darbe anayasasının etkisini kısıtlayacak olan yeni düzenleme olacaktır. Ondan sonra sivil irade çok daha etkin hareket eder diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Alıntı:
Bir Temenni olarak MaşaAllah'ı var Lakin O kadar basit değil acizane :Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bir kanalda referandum için halkın nabzı tutuluyordu. İstanbul şişli sanırım yer. Giyim kuşamlarında oldukca modern olanlara uzatılan mikrofonlar da içerik yerine daha çok Ak partiye inat hayır da ısrar etmeleri çok sakik geldi bana. Ak partiye karşı birileri birilerini o kadar yüksek oranda kandırmış ki , bir çok insan giyim kuşamımıza ileride müdahale ederler diye ürküyor bir çok reformist hareketin önünü bu yüzden alıyorlar. Askeri rejimi demokrasinin önüne bile koyabiliyorlar. İstedikleri gibi yaşamanın önünden en büyük savunucuları olarak askeri görebiliyorlar bu yüzden demokrasinin yeşermesi karşısında tirtir titriyor. Bu insanları bu kadar korkutan şey nedir nasıl aşılır bu önyargılar bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Ama ideolojik körlüklerer parapisikolojik ve psikolojik harb sistemi ile ön yargıları kasıtlı oluşturduğundan dünyadaki Masonların uydu ve Medyalara hatta Dünyadaki Güce hükmettiği alan içerisinde çok fazla değişmeyecektir... ! Fitnenin Kökü Olan İlluminatiyi Deşifre etmek Ülkelere yaydığı deccaliyetin uzantıları olan işleri anlatmak ve meselenin arkasında kimlerin ve ne amaçların olduğu net şekilde çıkarılmadıkça insanlar tarafgirlik, savunma psikolojisi hatta ideolojik görüşlerinde haklılık payları aramaya devam edeceklerdir acizane...! |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Kitlesel korku yayarak hizmet etmenin ne olduğunu bilmeyen sözde siyasi partilerin mutlaka korkuttukları kitle bir gün eriyecektir. Ak partiye ve onun siyasi vizyonuna güvenenlerin sayısı günden güne artıyor . Merkez partisi kalarak bütün korkuları bir gün bertaraf edeceğiz. |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
||
|