|
![]() |
#1 |
![]() Gerçekten bunu şahsım olarak müslümanların %90dan fazla olduğu bir ülkede yaşamama rağmen fark ettim.
![]() Dünyada islam adına böyle etraflıca çalışan ve meyve veren bir hareket daha ben görmedim şahsım adına bilmiyorum varsa birisi göstersin.Dünyada ve hatta türkiyede kafalarda oluşturulmuş dindar veya müslüman tanımını kavramını daha doğrusu beyinlere empoze ediliş şeklini yıkan bir hareket.Binaenaleyh hocaefendi dünya tarafında büyük bir düşünür olarak kabul ediliyor. Bu konuda hocamı ve tüm hizmet erlerini canı gönülden tebrik ediyorum ALLAH hepsinden razı olsun.Tarih ve insanlık onları unutmayacak ki onlar unutsa dahi hiç bir şeyi unutmayan ALLAH var ve ödüllerini alacaklar inşaALLAH.ALLAH hepsinden ebeden razı olsun.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Ben hep kızarım dava erleri hakkında konuşurken.Kızarım çünkü onları anlatmak benim gibi bir acizin ne haddine ve her anlatmaya kalktığımda kelimelerin ve kelamı kullanışımın acziyetini görür ve utanırım.Belki birileri mübalağa yapıyorsun diyebilirler varsın desinler.Onlar ki 4 mevsimi yaşayan ülkelerinden topraklarından canlarından ve cananlarından kopup ki sıcağın 60 derecenin üstünde olduğu soğuğun bilmem -60 derece olduğu ülkelere gidiyorlar.Olmadık zorluklara göğüs gerip yola atılıyorlar.Dertler ise insanlık.Dertleri namı celili muhammedi dertleri ilayi kelimetullah.Gözleri ufukta durmadan bir küheylan gibi koşuyorlar ve tek emelleri dünyayı sulh adacığı yapma ve bu adacıkta tevhid bayrağını sallandırma.Evet tek dertleri o. Yine haddim olmayan işe bulaştım haddimi aştım ve hadsizlik yaptım.Yine dava erlerini basit cümlelerle anlatmaya kalktım.ALLAH bizleri de dava erlerinden eyler inşaALLAH. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|