Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-28-2010, 00:35   #1
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynı zamanda kandan beslenen partiler terör azınca hükümeti suçlar hükümet 1 yıllık kuzey ırağa girme teskeresi alır ve görevi tskya devreder. terör yine durmaz suçlu yine hükümet olur.
hükümet masaya oturup diplomatik yollarla çözüm bulma gayretinde olur suçlu yine hükümet olur.

Akparti hükümeti muhaliflerin istediği bütün çözüm yollarını denemiştir şimdi asıl olması gereken çözüm yolu deneniyor. Allah yardım etsin.
ben sana birsey diyeyim kardes.. bana göre 1 mart teskeresi bir milattir eger o teskere gecseydi türkiye o bölgede söz söyleme hakkina sahip olacakdi ancak o zaman öyle bir ortam olusturulduki iste mehmetcik irak batakligina batacak, Müslüman kanina bulanacak gibi ama zaman gösterdi ki o teskerenin gecmemesiyle cok sey kaybetmisiz cok..

Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-28-2010, 00:49   #2
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben sana birsey diyeyim kardes.. bana göre 1 mart teskeresi bir milattir eger o teskere gecseydi türkiye o bölgede söz söyleme hakkina sahip olacakdi ancak o zaman öyle bir ortam olusturulduki iste mehmetcik irak batakligina batacak, Müslüman kanina bulanacak gibi ama zaman gösterdi ki o teskerenin gecmemesiyle cok sey kaybetmisiz cok..
1 mart teskeresinin verilmesi gereklimiydi.

kesinlikle gerekli değildi ve Abdullah gül bu coğrafyada isminden söz ettiren gerek islam kalkınma bankasında çalışırken gerek başbakanken gerek dışişleri bakanı iken özellikle bu coğrafyaya sahip çıkan en büyük liderdir. Abdullah gül bu teskerenin geçmesinden sonra bize verilen vaatlere inanması güç olacağından yakın tarihimizi göz önünde bulundurarak gereken kararı meclise aldırmıştır.

Amerika bu teskereyi isterken ingilterede aynı teskereden yararlanmak istemişti ancak Abdullah gül şu cevabı vermişti. Biz sizlerle lozan anlaşması imzaladıktan sonra kerkük ve musul bizimdi siz anlaşmanın gereğini yerine getirmeyip şuanki sınırlarımıza iten sizlerdiniz. boşuna gelmeyin masaya oturmam diyerek ingiltereyi reddetmiştir.

Şuan o teskereyle k.ırakta bulunsaydık. bugünkü "kürt meselesi" çözülmeye bu kadar yakın olmazdı.
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)