Alıntı:
BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı
1. Akparti sadece eski Refahçılardan oluşmuyor.
Konumuz Ak Partinin kimlerden oluştuğumu ?
2. RP nin ben koalisyon dışında bu ülkede iktidarda olduğunu hatırlamıyorum.
RP Döneminin tecrübeleriye bu gün Ak Parti yoluna devam ediyor Ak Parti RP İktidar olmadan önce kurulmuş olsaydı şimdiye kadar çoktan kapatılmıştı ..
O iktidara gelmesinde de Tayyip Erdoğan ın Abdullah Gül Bülent Arınç ın RP ye hiç mi katkısı yoktu. Yok her şeyi bunlar dışındaki kadro başardıysa şu hani Peygamberimize hakaret eden şahısla kongre değerlendirmesi yapan şahıs sahi ya adı neydi ? Şevket kazan mı ? şimdi de başarsın bu şahıslar niye yoklar ortalıkta.
Öncelikle şunu bil dostum Eğer bu gün muhalafet tarafından propaganda amacıyla kullanılmayacaklarını bilseler şu saydığın kişilerin hepsi gider Erbakanın elini öper her başı sıkıştığındada gider onun fikrini alırlar. Sen bu kişilerin kimin eleğinden kimin eğitiminden kimin terbiyesinden geçtiğini sanıyorsun ? Şevket Kazan dediğin kişi ergenekonun yargı kanadı tarafından cezalandırılmasaydı Ak Partinin bu gibi güclerden nasıl haberdar olacağını sanıyorsun ? Bu güclerle mücadel konusnda nasıl bir tecrübe edinileceğini sanıyorsun .
Yüzde 2 yi bile yönetemiyorlar. Erbakan ın ayakta tutabildiği dava artık yüzde 2 lik bir davadır.
Erbakan %21 ile bu ülkeyi çatır çatır yönetti bunuda gör .
Gülen hareketini yeni doğdu sanıyorsun heralde. Cemaatin tarihini okumanı tavsiye ederim. Ne zaman doğmuş nasıl gelişmiş ve hangi aşamada. ondan sonra şunu diyeceksin kendi kendine bana sordun ya hani Erbakan olmasa idi Akparti Gülen cemaati olmazdı okuduktan araştırdıktan sonra tam tersini düşüneceğine eminim. Gülen cemaati olmasa idi bu gün ne Silivri olurdu ne Akparti kalırdı nede yüzde 2 lik MG.
Siz işte busunuz aslında Başbakan kimki Abdullah Gül kimki Bülent Arınç kimki siz olmasaydınız hiç bir şey yapamazdık
|
Yeri geldimmi statükonun önünden kaçan işine geldimmi karşısında duran dava insanları ..
Alıntı:
Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı
Bu nasıl bir yorum. İnsaflı olalım arkadaş. Avam aklına bürünmeye gerek yok. Bazen had bilmek gerek. El insaf yahu.
|
Ben haddimi bilirim ben heryerde dobra yorum yaparım hakkaniyeti hiç elden bırakmam .Ama vefasızlığada tahamül edemem hele nankörlüğe hiç edemem ...