Ben güvenmiyorum bölgenin en sevilen lideri adam bu açıklama çok kötü olmuş be insanlar baydemir ve evet arasında seçim yapmak zorunda bırakılmış .S
Hayır çıkmayacağına göre % 49 luk bir kesim Evet dese yeter. Diğer % 51 lik kesim Baydemir için bırakalım boykot etsinler. Yine de güveniyorum Darbenin işkenceli yılların intikamı mı Baydemir mi ? Baydemir yeniden gelir ama bu fırsat gelmeyecek.
Hayır çıkmayacağına göre % 49 luk bir kesim Evet dese yeter. Diğer % 51 lik kesim Baydemir için bırakalım boykot etsinler. Yine de güveniyorum Darbenin işkenceli yılların intikamı mı Baydemir mi ? Baydemir yeniden gelir ama bu fırsat gelmeyecek.
Sen bunu görebiliyorsun da sorun insanların görmemesi yada halka gösterilmemesi...
Sen bunu görebiliyorsun da sorun insanların görmemesi yada halka gösterilmemesi...
Ben orda yaşamıyorum tabii benim kisi bir ümit. Bu gün okuduğum bölgeyi takip eden köşe yazarlarıda beni dahada fazla ümitlendirdi. Umudum onlarında görmesi.
Ben orda yaşamıyorum tabii benim kisi bir ümit. Bu gün okuduğum bölgeyi takip eden köşe yazarlarıda beni dahada fazla ümitlendirdi. Umudum onlarında görmesi.
Aslında görülebilir fakat burada sağ partiler aktif değil..BBP ve SP var mı yok mu belli değil.Ak Parti desen ben bir aktiflik bir çalışma göremiyorum..Teşkilatlarımız feci bozuk...Parti Takım Partisi değil Lider Partisi...Bakalım BAŞBAKAN ve Bazı kişiler var onlar bıraksa bu partinin hali ne olacak...
Aslında görülebilir fakat burada sağ partiler aktif değil..BBP ve SP var mı yok mu belli değil.Ak Parti desen ben bir aktiflik bir çalışma göremiyorum..Teşkilatlarımız feci bozuk...Parti Takım Partisi değil Lider Partisi...Bakalım BAŞBAKAN ve Bazı kişiler var onlar bıraksa bu partinin hali ne olacak...
BBP nin o bölgede olmamasını anlıyorumda Saadet anlayamıyorum İstanbul da bilem yoklar. O bölgenin halkı sadece şunu düşünse yetmez mi, şimdi BTP nin PKK nın güç gösterisinin sırası mı, bu şans bir daha ele geçer mi? Düşünmek yeter li aslında boykot ve Evet arasında kaldıklarını söylüyorlar. Boykot un tek nedeni var BTP nin güç gösterisi Evet in ise bir çok nedeni var. Sadece düşünmelerini umuyorum.
Lider partisi olduğumuz doğru ne yazık ki öyle, 2011 seçimleri son şansımız, başbakan bırakacağını açıkladı eğer ki bırakıyorsa Teşkilat ı, parti deki zihniyeti düzeltmesi gerekli.
kesinlikle katılıyorum..en kısa zamanda bu konunun parti üst düzey yetkilileri tarafından ele alınması gerekir..baydemir ile ilgili de hayırlısı olsun diyorum..