|
![]() |
#1 |
![]() lütfen şurada ben apoyu özledim diye şarkı söyleyen bu bölücüyü kimse savunmasın çoğu şarkısında militanlığı , partizanlığı , özendiren ahmet kaya'nın ne sanatçılığına saygım var ne kişiliğine bir zamanlar bende dinledim yalan yok fakat bu tarz bi adamın dinlenecek bi tarafıda yok..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
"Bu tarz bir adam"ın senin gibilerinin saygısına ihtiyacı yok. Konu Gönülden tarafından (09-10-2010 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: kelime fazlalığı |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() · Kasım 1993’te Berlin’de verdiği konserde “Dağdaki adamın paraya ihtiyacı var' dediği için yasadışı terör örgütüne yardım ve yataklık etmekten 4.5 yıl ağır hapisle cezalandırıldı. · Nisan 1999’da, Almanya’daki konserinde, “Beni de İmralı’ya o saygı değer şahsın yanına koyun' dediği için hakkında soruşturma açıldı. ![]() Buyur.. Bu it gözünü dolduruyorda bu gözünü doldurmuyor mu ? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Bunu mahkeme de belirtti. Yalan yanlış şeyler yazıldı sende buna ahmaklar gibi kandın inandın. Bana öyle ajitasyon yapma ve üslubuna dikkat et. Konu Asi_isyankar tarafından (09-10-2010 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hangisinin annesi yeter dedi ben oğlumun ölmsini istemiyorum? Eşim ölmesin diyen çıktı mı? Tam tersi oğlumda asker olacak diyorlar savaşacak. O kadar şehit veriyoruz hiç biri çıkıpta bu nedir demiyor. Görende kurtuluş savaşımız veriyoruz sanacak. Neye kime karşı savaşıyorsunuz. Başka ülke ile mi savaşıyoruz? Cehalete boğup dağa kaçırttığınız insanlara karşı savaşıyorsunuz. Acımayabilirsiniz ama ben her insana acırım. Benim dinim çocuk katili olanları bile Allahın en sevgili kulu yapmıştır. Milleti canından bezdirdiniz. Sayenizde ne insanlar ibadetlerini doğu dürüst yapabilidi nede istediği gibi konuşup yaşayabildi. Benim kızgınlığım her iki tarafada var. Bu kin bu nefret iki kesimde olduğu sürece bu sorun devam edecektir. Banada kim hangi konuda haklıysa onun yanında durmak düşer.
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Çok Güzel bir yorum ... Katılıyorum .... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |