Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı
Ölen insanların suçunu bana sormayın gidin atalarınıza sorun bu sorunu ortaya çıkaranlara sorun. Bizim derdimizde her iki tarafın buna bir son vermesidir. Olaya yanlış bakıyoruz sadece. Önce ortamını yaratacaksın sonrada kendine düşman edeceksin sonrada caniler deyip veryansın edeceksin bu olacak iş mi.. Ortada bu ülkeden sökülüp atılması gereken çok insan var ben pkk sempatizanı değilim kimsede yanlış anlamasın. Bu gün bu devlet burayı özerk bölge ilan etse bir saniye bu topraklarda durmam. Sorumum taş kalpli insanlarla. Taştan kalbiniz var olaylara tek pencereden bakıyorsunuz. Licede de bir çocuğu asker öldürdü hanginizin sesi çıktı. Pkk yapınca bebek katili diyorusunuzda asker neden bebek katili olmuyor olamıyor üstelik yaptığı halde. O çocuk öldürülecek insamıydı yani..
|
Bak güzel kardeşim ben hiç bir zaman bir çocuğun yada bebeğin öldürülmesini savunmuyorum sen beni yanlış anlıyorsun ortada illegal bi savaş varsa bunu başlatan pkk'dır.. Her 2 taraf buna son versin diyorsun pkk'nın silah bırakma şartları bellidir biz bu adamlara toprak versek bunlar o toprağı hangi parayla kimle yönetecekler ki ? Atalarım derken cumhuriyetin başlarını kastediyorsan ben o insanları atam olarak kabul etmiyorum atatürkçü falan değilim düşündüğümü her şekilde söylerim benim derdim pkk ile pkk'ya sempati duyanlar ile olaylara tek pencereden falan bakmıyorum orada şehit olan askerler vatani görevini yapmaya giden 19 20 yaşında insanlar birader bunlar bi şekilde provakasyonla şerefsizlikle yada hainlikle bir şekilde şehit ediliyor fakat kimsede çıkıp buna tepki vermiyor orada anlıyormusun ? Çıksınlar sokağa pkk'ya karşı omuz omuza yürüsünler buradan gidip destek olmazsam namerdim ama orada bunu yapacak insan sayısı keşke düşündüğümden fazla olsa..