|
|
|
|
#1 |
|
Ağladım Annem
Hedefim insandı, vur emri geldi Ellerim titredi, ağladım anne Bir sağıma baktım bir de sol yanıma Yüreğim sızladı, ağladım anne Gecenin yarısı, dağın başında Siperde beklerken, ayışığında Hedef oldu, durdu karşımda Yüzümü çevirdim, ağladım anne Yolun karşısında, yakın yerdeydi Gördüğüm kadar, genç de biriydi Bir taşın dibinden, kalktı yürüdü Ardı sıra baktım, ağladım anne Onun da yolunu, bekleyen vardır Anası babası, sevdiği vardır Belki de yubvası, yavrusu vardır Kıymadım vurmaya, ağladım anne O da benim gibi, emir kuluydu Belli memleketi, güney doğuydu Bilmem ki o da beni, vurur muydu Ben ona kıymadım, ağladım anne Dağların başında, nöbet beklerken Ayışığında, hasret çekerken Sizden uzaklarda, şafak sökerken Bir sigara yaktım, ağladım anne nefis ![]()
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
evet muratcim bu parcayi her dinledigimde tüylerim diken diken olur.. selda bagcani sevmem ama bu parcasini siddetle öneririm.. |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Merak ettiğim konu direk soruyorum bizim ölen askerimiz şehit mi değil mi?
Madem tartışılıyor bu konuda da gayet bilgili arkadaşlar var cevap bekliyorum. Başbakan sınıra gidecek olanlar şehit olacaklarını bile bile gidecekler dedi kısacası öldürmeye ve ölmeye gidecekler dedi bu onları şehit yapar mı? Ama en çok merak ettiğim 1. soruma sizin vereceğiniz cevaplar ve görüşleriniz, |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Alıntı:
vatan savunması dinimizce kutsal birşeydir... Yanmayacak bir gözdür hadisi vardır sınırda nöbet bekleyen askerin gözü için... Alıntı:
şunu okuduktan sonra nasıl olurda şehit değiller diye bilirim... benim söylediklerimi iyi anlayın... Biz doğuda pkk savaşıp şehit oldu sandığımız kişilerin bugün türk silahlı kuvvetlerine ait mayınalra basarak öldüğünü... Komutanı tarafından elle mayın imha ettirilerek öldüğünü... Sırtından kurşun girerek öldüğü halde intihar yazıldığını öğreniyoruz... Ameller niyetlere göredir ... O asker oraya şehit olmayı göze alarak vatanı kurtarmak niyetiyle gidiyor... Tabi ki şehittir... Ama bazıalrı bu şehitlerden rant elde ediyor... Benim söylemek istediğim bu... Bu ülkede nişantaşı camiinden ve teşvikiye camiinden bir şehit cenazesi kalksa terör merör kalmaz... |
|||
|
|
|
#5 | |||
|
Alıntı:
Alıntı:
Fakat bundan haberiniz olsun.PKK yı HALA şeyh said davası olarak gören zır cahiller var. Alıntı:
O zaman bizimkiler şehit olmuyor. Konu El Emin tarafından (09-15-2010 Saat 08:40 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|