|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
Almanları futboldan amerikanları nbayden tanıyom ben ![]()
|
||
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Amerikalıların aynı Şekilde hem silah sanayii, hem araba sanayii... Japonlar zaten tekneloji devi olmuşlar, artı arabalarıda var... biz... HAYDİ GENÇLER TOP OYNAMAYA..... neymiş ülkenin reklamı varmış... bırakın Yavuz'um Allah aşkına... |
||
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
herkesin ilgi alanı farklı unnamed arkadaşım... sen mercedesle ilgilenilsin ben miroslav klose ile.. belki mercedese verilen para sana göre normaldir ama bence pahalı... sen silkah snayi ile ilgilenirsin ben lebron james ile... o yüzden olayları geniş perspektiften görneni isterim... bu üslupla devam edecekseniz bana yorum yapmayın lütfen unnamed... |
||
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
orda ki mercedes sadece örnekti... biz topla ülkemizi tanıtmaya çalışırken, adam kendi ürettiği arabasını dünyanın her köşesine satıyor.... siz takılmışsınız topta.... siz böyle devam edin... |
||
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
o stadı yaptırıp kaç adam çalıştırdın... maç bitimleri ve öncesi taksiciler bayram etti... bu turistler yedi içti esnaf para yedi... kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyeceksşn arkadaşım... nasıl devam edeceğimi size sormayacağım... lütfen benden alıntı yapıp cevap vermeyin... yönetici olmanız insanları azarlayabielceğiniz anlamına gelmez... |
||
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
ayağınızı denk alın.... siz bir aylık gelire takılmışsınız dar ufukla bakıyorsunuz... noldu dönemlik işçiler? yine işsizler dimi? sizin futbolcularınız 1.7 trilyon para alırken o adamlar şimdi iş arama derdinde... ne ağır sanayin var ne üretim gücün.. tutmuşsunuz topu onun peşinden gidiyonuz.... |
||
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|