|
![]() |
#1 |
![]() ağzım açık kalıyorum...
hele tahminler seviyesinde cihannurun üstüne tanımam..
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() Cihannur u dehşetle takip etmeye devam ediyorum ![]() Ama bayan mı erkek mi çok merak ediyorum ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Erkeğim. Nickim olan Cihannur unisex bir isim olduğu için tereddütte kalmanız normaldir. Sağolun. Belki normaden biraz daha iyimser tahminlerde bulunuyorum. 12 Eylül 2010 Halk Oylamasının % 70 'Evet'le sonuçlanacağını tahmin etmiştim; ama sonuç % 58 'Evet' çıktı. Halk oylamasında MHP tabanının çoğunluğu maalesef CHP'lilerle birlikte 'Hayır' oyu kullandılar. MHP'li vatandaşlarımızın tüm maddeleri ülkemizin ve milletimizin yararına olan, Türkiye'yi daha demokratikleştirmiş ve daha özgürleştirmiş, Türk Milleti'ne daha çok; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük getirmiş olan 26 maddelik Anayasa Değişiklik Paketine bu kadar yüksek oranda 'Hayır' oyu kullanmalarını beklemiyordum. Konu Cihannur tarafından (10-02-2010 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
teşkilata üye olup sahaya inmendir cihannur... o zaman düşüncelerinde baya değişilik olur ve halkın nabzını canlı canlı tutmuş olursun.. o zaman sağlıklı tahmin yaparsın... Konu unnamed tarafından (10-02-2010 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Andy-Ar'ın Referandum Öncesi Yapmış Olduğu Anket ![]() Andy-Ar'ın Referandum Sonrası Yapmış Olduğu Anket ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|