| Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |

| Anketimiz: Kendinizi nasi tanimlayabiirsiniz? | |||
| Liberal (demokrat) |
|
9 | 25.71% |
| muhafazakar (demokrat) |
|
14 | 40.00% |
| isamci, seriat yanlisi |
|
9 | 25.71% |
| komunist |
|
2 | 5.71% |
| kapitaist |
|
2 | 5.71% |
| materyalist |
|
1 | 2.86% |
| kemalist |
|
2 | 5.71% |
| sagci |
|
4 | 11.43% |
| solcu |
|
1 | 2.86% |
| orta yolcu |
|
2 | 5.71% |
| milliyetci |
|
3 | 8.57% |
| fasist |
|
1 | 2.86% |
| ilimi islamci |
|
2 | 5.71% |
| sosyalist |
|
2 | 5.71% |
| sadece demokrat! |
|
2 | 5.71% |
| digerleri(ütfen belirtiniz) |
|
3 | 8.57% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
ne yumuşak islamcı ne sert islamcı ne de islamcı... ne de beşeri sistemlerin bir ferdi... Eğitim seviyem arttıkça fıtratıma yaklaşmaya başladım ve orada kendimi buldum, tarifim de oradaydı.
demokrasinin insanlık için en iyi yönetim biçimi olduğuna inanmıyorum onun için demokrat olmak zorunda değilim. Zira her beşeri sistem güzelliklerini fıtratından almıştır haliyle bu güzelliklerin tamamını barındıran sistem Kur'an nizamıdır. Rabbimizin bizi tanımladığı gibi sadece müslüman
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
ancak yinede kendime yakin gördügüm görüsler bunlar olsada bazi görüslerden hazzetmiyorum ki bunlarin en basinda fasizm ve yumusatilmisi milliyetcilik geliyor! |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sürekli değişim halindeyim ... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kimlik olarak Müslüman Türk'üm. Siyasi kimlik olarak Müslüman Demokratım.
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
![]() Kimlik olarak müslüman türk demiş Cihannur siyasi kimlik olarak müslüman demokrat... Türk olduğunu söylemesinin konuyla ilgisini kurmaya çalışısam kızar mı ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
bu arada hem müslüman hem demokrat olunabiiyor mu pardon o hem laik hem müslümandi degil mi ![]() |
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
Hem laik hem Müslüman olunmaz. Hem Müslüman hem demokrat olunabilir. Ana ölçümüz elbette İslam Şeriatı'dır. İslam Şeriatı'nın sınırları dairesinde demokratız. |
|||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|