|
![]() |
#1 |
![]() Evet bu açıklama sevindirdi beni provakasyon yapmaya hiç gerek yok talimatlar neyse odur. Devlet nedemişse o olur isterse başbakan çıksın konuşsun seçimden sonra desin zaten herşeyi seçimden sonra sallamaya çok meraklısınız bu ülkede herkes efe olmuş sizde olun ne olacak ama bu dediklerinizi yapamayacaksınız hüsrana uğrayacaksını...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
He anıtkabirde toplanan bir grup ulusalcı ikinci kurtuluş savaşını başlatmış... |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ne alaka kardeşim şimdi bu ayıp ediyorsun bizim dinle imanla ne sorunumuz oluyorsun ALLAH kalplerimizi en iyi bilendir ben sadece burada devletin kurallarını tatbik edeceksin o başörtüsü takar hristiyan hac kolyesi takar okulda yahudi kipa takar o bilmem ne takar örter çocuklar eğitimlerini aldıktan sonra daha bilinçli bir şekilde örtünsünler her müslüman bayanın yapacağı şekilde lütfen konuları çarpıtmayalım akıncı kardeşim ben örtünmeye karşı değilim haşa ALLAHın emirlerine karşı çıkamayız...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
kipa takılması kimi rahatsız eder? eski yök başkanı akaydın kipayla giriliebilir başörtüsüyle girilemez diyordu... |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben şahsen rahatsız olurum neden olmayayım başörtüsü girilmiyorsa kipada giremez ama ne zaman başörtüsü serbest o zaman girsinler O mustafa akaydının ... yemesidir, Şarlatanlarla onların sözüyle tartışılmaz. O zaman nasıl bir yol bulunacak başörtüsü olayına bence artık baydı bu konu..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
hayrunnisa gül |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|