![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Atatürkün mason localarını kapatması, hem Türkiyede masonluk incelemelerinde hemde o zamanki gazete küpürlerinde görülüyor, ayrıca başka bir çok kaynaktanda görülüyor bende oradan öğrendim ve bir kaçını kaydettim. İşte; ![]() ![]() Atatürkün masonlarla arasında şu diyaloğun geçtiği aktarılıyor. Bunu araştırırsanız sayısız yerde görürsünüz. ''''''''''''.......Recep Peker geldi ve kürsüye çıkarak şu müjdeyi verdi: -Arkadaşlar; bugünden itibaren Türkiye'de Masonluk kalmamıştır ve bütün localar kapanmıştır. Salonda bir kıyamettir koptu, alkışlar, bağırmalar ve KAHROLSUN YAHUDI USAKLARI! sesleri tavanları çınlatıyordu. Şükrü Kaya ile arkadaşları ortadan sırra kadem basmışlardı. Gurup dağıldıktan sonra doktor Mim Kemal'i öne katarak meclisteki Masonlar toplu olarak Reisicumhura gitmişlerdi. Mim Kemal, Reisicumhura hitaben: -Efendim biz zaten maiyet-i devletinizdeyiz, fakat siz meşrik-i azamımız olursanız biz pervane gibi etrafınızda dönüp dolaşırız, demiş. Reisicumhur, -Peki bir şey soracağım, bana cevap veriniz de sonra... Siz Avrupada hangi locaya bağlısınız ve metbuunuzun ismi nedir? -Biz Cenova'ya tabiiz ve reisimiz de BARCA MISON Cenaplarıdır, demişler. Bunun üzerine küplere binen MUSTAFA KEMAL PAŞA onlara hitaben: -HAYDİ DEFOLUN BURADAN, CEHENNEM OLUN GİDİN, YAHUDI UŞAKLARI! Benim milletim bana kahraman sıfatını verdi, ben sizin gibi, bir çıfıt yahudiye uşak mı olacağım? Bu gece sabaha kadar Türkiye'deki bütün localarınızı kapatmadığınız takdirde yarın teşkil edeceğim divan-ı harbi örfi'ye hepinizi verir ve astırırım! Haydi defolun karşımdan! ''''''''' Şimdi sen nereden öğrendinde '2. meclistekilerin çoğu masondu' ' dönemin mason üstadı chp ile amacımız aynı diyerek locaya gerek duymadığını belirtmiştir' diyorsun ? Locaya gerek duymuyorsalar neden gizliden gizliden devam ettiler İnönü zamanında tekrar açıldılar ve bir daha hep açıp durdular yeni yeni localar ? Mason üstadı olmuş birinin ifadelerine güvenilirmide ona inanıyorsun ? Bugünkü mason avukatlarıda masonluğun islamdan esinlendiğini hemde televizyonda açıklıyorlar. O zaman bunlaradamı inanacaksın inanalım ? Ergenekonun tutuklu pek çok üst düzey sanığının hem mason oldukları hemde diğerlerinin localara girip çıktıkları ortaya çıktı. Bunun bende gazete küpürleri var o haberleri kaydetmiştim isteyen varsa gösterebilirim. Yani bu içimizdeki gözü dönmüş millet düşmanı yapılanmayı kesinlikle masonlarda kullanıyor. İşte bu yüzden 1930'lardaki islama zarar veren hem alimleri ezip geçen uygulamalarda bu yapıların yaptığını savunuyorum bu yapıları görmezden gelemeyiz diyorum ama bazıları direk Atatürk diyor masonların çete güçlerini görmezden geliyor |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|