![]() |
#11 |
![]() Senmi çekecen kafalara ayarı önce kendine ayar çek zibidi (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Yapacak birşeyiniz yok artık Atı alan üsküdarı geçti ''evet'' vermeden önce düşünecektiniz bunları Taksimde tekbir getirirken oradan geçen akp konvoylarını alkışlayıp çiçekler atmıştınız Ben sana birsonraki bombayı söyleyim Seneye yapılacak yeni anayasada başkanlık sistemine geçilip ülke eyaletlere bölünecek G.doğu ve kuzey doğu ayrı bir bölge olarak Büyük Ortadoğu projesi (kürdistan ) adı altında israil projesi olacak Türkiyenin rejimi değişecek Halka sormadan bunlar yapılıyor işte ;) milletim milletim deyip ihanet ediliyor bir bakıma
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Anti - Emperyalist olan birsürü muhafazakar Parti var Bu adamlardan bu ülkeye ne hayır geldi hizmetten başka Birde şu erdoğanı bir üniversiteye davet edip adam gibi sorular sorun soruları önceden söylemeden ama ,) yandaş sorular olmadanVersin cevabını benimde oyum onundur 8 yıldan beri şu büyük ortadoğu projesi ne ayak dşye soramadık nedense
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Halktan birşeyler saklanıyor İsrailin güvenlik şifrelerini kıran üniversite öğrencileri teker teker öldü tesadüfmü bu sizce ? Ve araştırılmadı dahi neden öldükleri Mavi Marmara baskınından önce akpli vekiller gemiden indirildi apar topar bunun nedenini sordunuz mu mesela ? Şu an bzim f16 lar akdeniz semalarında uçmaya başlasa israilin bir tuşuna bakar onların düşüp düşmemesi Beni kimse inandıramaz şu an israille aramızın kötü olduğuna dair
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() o muhafazakar partiler daha bizim ülkedeki askere diş geçiremiyor natoyamı gösterecek?
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Kumanda bizde mi? Şu anda kumanda bizde ama pilleri natoda. Müslüman kanı dökenlerin istediği oldu. Diplomatik kelimelerle ört bas etmenin anlamı yok. Gerçekten büyük hayal kırıklığına uğradım. Çünkü kabul edilmeyeceğinden emindim kendi kendime, yanıldım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|