Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 11-22-2010, 00:17   #1
Kullanıcı Adı
Kafa Ayarı
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bana burada internet geyigi yapma!.. bilgin varsa aktar o füzelerin etkisi nedir, ne kadar insan ölebilir, zararlari nedir böyle yuvarlak cümlelerle cok insan zarar görecek tarzindan söylemle konuyu ajite etmeyelim..
bu arada daha neyin, ne oldugu belli degil herkes varsayim üzerinden hareket ediyor görelim bakalim zaman ne gösterecek...
Çek Cumhuriyeti ve polonyaya da aynı füzeler yerleştirilecekti ülke ayağa kalktı tehlikeli demek ki tehlikeli olduğunu sizde biliyorsunuzda yediremiyorsunuz kendinize akp böyle birşeyi naısl yapar diye

Kafa Ayarı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-22-2010, 00:20   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çek Cumhuriyeti ve polonyaya da aynı füzeler yerleştirilecekti ülke ayağa kalktı tehlikeli demek ki tehlikeli olduğunu sizde biliyorsunuzda yediremiyorsunuz kendinize akp böyle birşeyi naısl yapar diye
tehlikeli demek ki bak hala daha varsayimlar üzerinden hareket ediyorsun ben sana tehlikesini aktar diyorumbana cek cumhuriyeti, polonya diyorsun kardes burada tartistigimiz ülke türkiye ve bana bu füzelerin fizyolojik zararlarini aktarmani istiyorum..
adi üstünde koruma amacli yani bizim sinirlarimizda yer alan bir füzeyi hedef alacak biriside bana aciklasin madem bu füzeler iran icin peki ne isin var iranin füzesinin bizim semalarda!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-22-2010, 00:25   #3
Kullanıcı Adı
Kafa Ayarı
Alıntı:
tehlikeli demek ki bak hala daha varsayimlar üzerinden hareket ediyorsun ben sana tehlikesini aktar diyorumbana cek cumhuriyeti, polonya diyorsun kardes burada tartistigimiz ülke türkiye ve bana bu füzelerin fizyolojik zararlarini aktarmani istiyorum..
adi üstünde koruma amacli yani bizim sinirlarimizda yer alan bir füzeyi hedef alacak biriside bana aciklasin madem bu füzeler iran icin peki ne isin var iranin füzesinin bizim semalarda!..
İran Avrupa'yı Vurmayı düşünüyor çünkü ;)
Alt 11-22-2010, 00:30   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
İran Avrupa'yı Vurmayı düşünüyor çünkü ;)
yersen zaten bir ara zaman bulursada israile haddini bildirecek!
Alt 11-22-2010, 00:34   #5
Kullanıcı Adı
Kafa Ayarı
Alıntı:
yersen zaten bir ara zaman bulursada israile haddini bildirecek!
Bildiremez o zaman biz kalkan oluruz Neyin ne olacağından bende emin değilim bildiğim tek şey bunun Türkiyenin toprakları için yapılmadığı Ve iranı artık karşımıza alacağımızdır petrol icin ortadoguya, enerji acmazin elektrik vs icin rusyaya bagliyken, bu ikisininde sevmedigi amerika adina, ulkene kalkan koymanin ben su an hicbir menfeatini gormuyorum
Alt 11-22-2010, 00:37   #6
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Bildiremez o zaman biz kalkan oluruz Neyin ne olacağından bende emin değilim bildiğim tek şey bunun Türkiyenin toprakları için yapılmadığı Ve iranı artık karşımıza alacağımızdır petrol icin ortadoguya, enerji acmazin elektrik vs icin rusyaya bagliyken, bu ikisininde sevmedigi amerika adina, ulkene kalkan koymanin ben su an hicbir menfeatini gormuyorum
bizde iyi yönünü görüyoruz demedik ki ehveni ser olarak görüyoruz yoksa ne isimiz olur füzeyle, kalkanla ama isler böyle oluyor..
ama simdi söyle bir durum var kemalist kardesim gazi muassir medeniyeti hedef gösterdi ya ister istemez medeniyet dedigin tek disi kalmis canavarda böyle isin icinden cikilmaz sonuclar dogurabiliyor..
ne dersin atatürk olsaydi bu durumda ne yapardi?
Alt 11-22-2010, 00:40   #7
Kullanıcı Adı
Kafa Ayarı
Alıntı:
bizde iyi yönünü görüyoruz demedik ki ehveni ser olarak görüyoruz yoksa ne isimiz olur füzeyle, kalkanla ama isler böyle oluyor..
ama simdi söyle bir durum var kemalist kardesim gazi muassir medeniyeti hedef gösterdi ya ister istemez medeniyet dedigin tek disi kalmis canavarda böyle isin icinden cikilmaz sonuclar dogurabiliyor..
ne dersin atatürk olsaydi bu durumda ne yapardi?

Chp acaba bu kalkanı kabul etseydi siz ne yapardınız ? İslam düşmanı diye meydanlara dökülürmüydüz Konuyu şidmi Atatürk'e kadar getirme getirirsen bende Büyük ortadoğu projesi derim hiç iyi şeyler olmaz ;)
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)