|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
ama simdi söyle bir durum var kemalist kardesim gazi muassir medeniyeti hedef gösterdi ya ister istemez medeniyet dedigin tek disi kalmis canavarda böyle isin icinden cikilmaz sonuclar dogurabiliyor.. ne dersin atatürk olsaydi bu durumda ne yapardi?
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Chp acaba bu kalkanı kabul etseydi siz ne yapardınız ? İslam düşmanı diye meydanlara dökülürmüydüz Konuyu şidmi Atatürk'e kadar getirme getirirsen bende Büyük ortadoğu projesi derim hiç iyi şeyler olmaz ;) |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ben cevap alamadim, atatürk bu durumda ne yapardi madem hep varsayimlardan hareket ediyorsunuz yok söyle olursa, böyle olur sonra söyle olur diye al sana bir varsayim daha buyur bulun kehanette ;) |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Atatürk olsa Türkiye Nato'ya girmezdi Hiçbir ülke alehinde karar vermezdi Kendi işlerini kendilerini görsünler bu ülkeyi kullanmasınlar derdi ;) Neden Atatürke getirdin konuyu anlamış değilim ![]() Sen büyük ortadoğu projesini araştır ;) Akp çorum millevekilini dinle youtube tan sonra gel |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
hani erdogan icin ikinci atatürk diyorlar ya bende birincisi ne yapardi onu merak ettim ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Erdoğan'a 2. Atatürk demek için hiçbir neden bulamıyorum Halkçıdır sadece halkı kandıran bir halkçı |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Alehinde değil Aleyhinde. Millevekili değil Milletvekili Youtube tan olmaz bir kere o ayrı yazılmaz ve yanına geldiği zaman o "-den,-dan" olur. İsterseniz yardımcı olabilirim. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Konu buradaki kadar gündemde değil ,İRAN HALİNDEN MEMNUN.İlk açıklamalar zaten bu yöne hatta Türkiyenin NATO da İran'ı TEHDİT olarak gösterilmesini engellemesinden ötürü de minnettar ve mutlular. Size ne oluyor.. Milli bir adım değil,belki amerikanın istemesiyle oldu bu yönü ile eleştirilebilir ama şovmenlik için erken.. http://www.cafesiyaset.com/haber/201...dan-memnun.php |
|||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|