|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
zamanında yapılanın aynısı yapılacak.. kafadarlar birleşip açacaklar forum... kim kalacak o zaman merak ediyorum... artık yönetim birbirlerinin mesajlarını düzenler siler... birbirlerini banlarlar...
![]() |
||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Yalan mı ha yalan mı? =D Bence kim kalacakı bir tarafa bırakıp tekrar forum hakkında neler yapılabilir konusuna odaklanalım ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
söylede bilelim? dataların silindiği günü çok iyi hatırlıyorum... bana öğretmeyin bu forumu... ne kadar pisliklerin döndüğünü bu forumda en iyi bilenlerdenim... |
||
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Birbir foruma geldi tekrar!!! kimse üstüne alınmasın diyorsun ama hem söyleyiş tarzın ile hemde cümle itibari ile cevap hakkı doğuruyorsun. Neyse bunu tartışmayalım şimdi... Ama gerekirse konuşuruz... Ben karşı forum açanlardan değilim ama sonradan ona katılanlardanım ve sebepler ve sonuçların şu anki durum ile uzaktan yada yaskından zerre alakası yok. Alakasız laflar etmeyelim mümkünse ;) |
||
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
burada suan hersey dört dörtlükmü hayir ama artik eskiden ders cikardigim icin bazi seyleri umursamiyorum, abartmiyorum burada sadece gerektigi kadar kaliyor, gerekli yorumlari yapiyor, cekip gidiyorum.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|