|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
bu acidan redyellow abimizden özür dilerim tamamen kisisel hirsimiza yenik düsüp farkliliklari sorun olarak lanse ettim.. ama orhan gibi sözde muhalefetleri göründe redyellow gibi yapici, seviyeli ve alternatif üreten muhalefete can kurban diyorum.. evet kendisiyle cogu konuda ayri fikirde oluyorduk ama kisisel husumetimi konulara yansitip bir nevi onu kiskirttim.. bu acidan herkesin önünde ondan özür diliyor ve onu tekrar aramizda görmeyi cani gönülden istiyorum..
|
||
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
hala daha onun görüslerini benimsemiyor, onun yanlis düsündügüne inaniyorum ama bu forumda farkli bir renk oldugunu düsünüyorum heleki orhan gündogduyu gördükten sonra ![]() |
||
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Sana inanamıyorum yahu... Kusura bakma seni abi sayıp söylediklerine değer veriyordum ama bu kadar çabuk değişip nabza göre şerbet veren bir adam ne benim abim olabilir nede ben onun söylediklerine kulak asarım ve ciddiye alırım... |
||
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
ayrica ilk mesajimdada dedim kimse ama kimse umrumda degil yani ne kimsenin tarafindayim nede kimsenin karsisindayim ben daha önce gaza gelip bu forumda bir ayrismaya neden oldum, bir cok güzel arkadasin bu forumdan kopmasina vesile oldum bu vebal bana fazlasiyla yeterde, artar!.. |
||
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Senin samimiyetine zerre inanmıyorum artık... Ben kolay kolay adam silmem silemem ama bu pekde zor olmayacak. Bu yaptığının tek bir adı var Demogoji... |
||
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
nusret kardesim bir kez daha tekrarlayim ben artik sanali önemsemiyorum yani sen degil bütün forum silse umursamam cünkü adi üstünde sanal!.. |
||
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Ama ben sana sanal olarak değil reel olarak değer veriyordum ama neyse önemi olmayan şeylerin konuşulmasının pek bir önemi yok... |
||
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
öyle eski defterleri acmak gibi bir niyetim yok ama benim basima ne geldiyse sanaldan güvendigim sözde dostlardan, arkadaslardan geldi.. bu konuda beylerbeyi ne demek istedigimi cok iyi bilir konuyuda fazla acip kisilesstirmeyecegim ama herkesin sanala bakis acisi farklidir.. ben artik sanala daha mesafeli, daha gerektigi kadar bakiyorum cünkü sanalla, reali birbirine karistirdigim an is hayati,özel hayatta birseyler yolunda gitmeyebiliyor güzel kardesim ;).. |
||
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|