Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 12-02-2010, 21:31   #1
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
Alıntı:
sadettin al Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım benim mesajım orhan arkadaşımıza idi fakat ilk mesajdan hareketle mesaj yazdım. yanlış anlama olabilir
sadettin sen nasıl bir ağzı bozuk ve ne yazdığını bilmeyen yaratıkla uğraştığını bilmiyorsun.kendi çalıp kendi oynayanlardan.bir tane doğru haberini ve konusunu zor bulursun sadece yazılanlara lağım gibi akar.bak sen bir şeyler yazmışsın.beğenirim beğenmem ayrı şey.ancak beğenmediğim zaman eğer malum yaratık gibi ağzı nasılsa abuk subuk yazdınmı vay haline.bak senin yazdığını bile anlamadan dinlemeden yazıyor sonra uyarılar gelince heh bende onu anlatıyorum diye çark ediyor.böyle insanlarla akp nin sonu anap gibi partiler mezarlığı olur bekle gör.

orhan gündoğdu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-04-2010, 23:40   #2
Kullanıcı Adı
sadettin al
Standart cevap
Alıntı:
orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sadettin sen nasıl bir ağzı bozuk ve ne yazdığını bilmeyen yaratıkla uğraştığını bilmiyorsun.kendi çalıp kendi oynayanlardan.bir tane doğru haberini ve konusunu zor bulursun sadece yazılanlara lağım gibi akar.bak sen bir şeyler yazmışsın.beğenirim beğenmem ayrı şey.ancak beğenmediğim zaman eğer malum yaratık gibi ağzı nasılsa abuk subuk yazdınmı vay haline.bak senin yazdığını bile anlamadan dinlemeden yazıyor sonra uyarılar gelince heh bende onu anlatıyorum diye çark ediyor.böyle insanlarla akp nin sonu anap gibi partiler mezarlığı olur bekle gör.
sevgili orhan arkadaşım o akşam heralde o arkadaşımız sana yazmıştı o ilk konuşmasını fakat ben yazılanı üstüme alınca iş ora da koptu. ama haklısın arkadaşımız heyecandan olsa gerek biraz kırıcı olabiliyor. kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ben gençliğine veriyorum.diyeyim bizlere öyle insanlarda lazım fazla kırıcı olmamak kaydı ile
sadettin al isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-05-2010, 20:41   #3
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
Alıntı:
sevgili orhan arkadaşım o akşam heralde o arkadaşımız sana yazmıştı o ilk konuşmasını fakat ben yazılanı üstüme alınca iş ora da koptu. ama haklısın arkadaşımız heyecandan olsa gerek biraz kırıcı olabiliyor. kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ben gençliğine veriyorum.diyeyim bizlere öyle insanlarda lazım fazla kırıcı olmamak kaydı ile
heyecan iyidir.heyecanlanan insan ya bir hata yapmıştır yada doğruya çok yaklaşmıştır.yaş 40 .selam ve dua ile.
orhan gündoğdu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-05-2010, 21:04   #4
Kullanıcı Adı
sadettin al
Alıntı:
orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
heyecan iyidir.heyecanlanan insan ya bir hata yapmıştır yada doğruya çok yaklaşmıştır.yaş 40 .selam ve dua ile.
büyüklere saygı aldığımız terbiyenin gereğidir.görüşlerimiz ayrı olsada hoşgörü her zaman bizleri yönlendiren unsurlardan biridir.
sadettin al isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-05-2010, 21:12   #5
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
arkadaşın heyacanı filan yok..
gayesi doğruları söylmektir...
yaşa mı bakıyorsunuz düşünceyimi...
en basiti orhan 40 küsür yaşındayım diyor...
ama yaşına bak yazdıklarına bak...

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)