|
|
|
|
#1 |
|
En Muhalefet üye: Yalçın KARACA,Mavera,Adem Etyemez,Ak_Kelebek,Gönülden,ALmi´,Delilin Nur,Hakan Özkan
En Fanatik Üye:Yalçın KARACA,Mavera,Adem Etyemez,Delilin Nur,Hakan Özkan En Sinirli Üye:Yalçın KARACA,Mavera,Adem Etyemez,Ak_Kelebek,Gönülden,ALmi´,,Delilin Nur El Emin ''Emin'misin bu listeyi hazırlarken baskı altında olmadığına ![]()
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Sanırım bu ayki en ler listesi sadece sohbet içeriyor yasak diye biliyorum arkadaşlar ama neyse ben sustum
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Olmayabilirimde aslında.Eminsem eminimdir değilsem değilimdir.![]() Bu arada enlerinde yer verenlere teşekkürler.. Merve en listeme alınmış gibi gözüküyorsun. Gırgırına bir endi. |
||
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
En fanatik ve en heyecanlıda yazmışsın dedim acep yazdığım yere alındı mı? en anlaşılmaz muhalef falan gibi yerlere yazsan anlardımda..Fanatik ve heyecanlıyla alakam yok ondan şaşırdım.. ![]() Her ne ise oda senin bakış açın düşüncelere hipotek koyamam ya.. |
||
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Sizin beni yazdığınız yerlere göre en listesi düzenlemiyorum kardeşim bir yanlış anlaşılma söz konusu olmasın. Bazı konularda fanatik olduğunu düşünüyorum ayrıca çok sabırsız olduğun kanaatindeyim o yüzden de heyecanlıya yazmayı uygun gördüm ![]() Sen alaka kuramamışsın ama ben kurdum ![]() Evet benim bakış açım bir rahatsızlık varsa silebilirim ![]() *ipotek |
||
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Sonuçta herkes bir resime bakar fakat farklı yorum yapar. Farklılıklarda güzellik vardır. İpotek'i hipotek yazmamıda cehaletime ver.. ![]() |
||
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|