|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Komunist ülkelerin ve liderlerinin ateist olması büyük bir tevaffuk o zaman. İdamla rejimin ne alakası vardır.Rusya komunizmle mi yönetiliyor? Bu arada Çin demişken gördük.Çin sözde komunistti ne yaptı serbest piyasaya geçti.Madem komunizm iyi bir rejimdi neden serbest piyasaya geçtiler. Ben rejim dinsiz bir rejimdir dedim. Kimsenin imanını sorgulamadım. Ben size rejimin dinsiz olduğunu liderleri ile yönettikleri ülkeler ile vs her türlü örnekle kanıtlarım. Açıkça bir gerçek Ki komunistlerde red etmez. Fakat siz yazdıklarımı okumamışsınız ki benim xfce yi dinsizlikle suçladığımı iddia ediyorsun. Bu arada ben kişiler üstü bakmıyorum rejimlere ve hayata icraat ve sonuçları genellikle değerlendiririm.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Aklımdaki güzel yaşam sadece islamda var ve ondan müslümanım. Şayet komunizmde olsaydı müslüman olmazdım. Hayatın tadına bakar ve ateistliği tercih ederdim. Bazı şeyleri masum göstereceğim diye komik duruma düşmeyelim. Komunizm ve ideal yaşam gibi kronikleşmiş ironik lafları gidip komunizmin ne olduğunu bilmeyenlere söyleyin. Bizim karnımız tok..Fazlasıyla hemde.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |