|
![]() |
#1 |
![]() Bir üyenin imzasina bakiyorsun, birde yoruma... Eee, yuh yani...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zihninden geçirmis olman dahi basli basina bir yanlis. Hani durumun abartiligindan bahsetmek, gösteris amaciyla yapilmis olma ihtimalinden bahsetmek, vs. hadi neyse. Fakat kadin'in güzelligini baz alarak (ki, oldukça güzel bir bayan, Sanatkârini mi begenmediniz?) yapilmis yorumlar (ciddi olunmasa dahi), ancak saklabanliktir.
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bergüzar hanım sinirli herhalde ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() şaklabanlık varsa ortada benim yaptığım değil... ben resimdeki ablanın güzelliğyle alakalı bir yorum yapmadım... manken olmayan herkes çirkinmi sana göre... bu işler para saçıp şov yapmakla olmaz... eğer niyet oysa o parayla manken tavlarsın anlamında yazmıştım mesajımı... Yurtdışında yaşıyor olmanın mesajımı yanlış anlamana neden olduğunu varsayıyorum ve uzatmıyorum ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı ![]() iki sene sonra.... yolunca cicekler dökülen kadin: lan muhittin, lan salak muhittin o ciceklere verdigin parayla bana bir tane besi bir yerde almisin lan gerizekali hic mi akil edemedin ![]() Beşi bir yerde daha mantıklı... En azından sonra satılma imkanı var... ![]() Duygusal olmamak lazım... ![]() Çiçek değil, altınları sevmek lazım... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|