|
![]() |
#1 |
![]() valla şimdiye kadar senin herhangi bir mesajının şikayet edildiğini görmedim
![]() yok bizim bilmediğimiz bir şikayet klasörü varsa bilemem ben yalan yanlış bir şey söylemiyorum... madem tepkilisin yaptır talebelerine bir dizi olsun bitsin diyorum... my name is earlin türkçe versiyonunu yapana kadar onu yapın...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Unnamend benim yazdıklarım aklını teğetmi geçiyor senin... Adam ortaya müslümanı sevindiren bir yazı koyuyor meseleyi eleştiri boyutuna kaydırıyorsunuz.. Eleştirilecek yerde eleştir.. Adam bir vdeo koyuyor abartmayın diyorsunuz.. El insaf yahu el insaf... Bugün paylaşılan hangi şey eleştirilmeyi hakediyor.. Allah aşkına... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ikincisi unnamend değil unnamed... neyse... adam kalktı dedi ki geri dönse hapse atmazlar mı? bunun içeriğini düşünceğine konuyu tartışmaya çevirende sensin... bbir bakıver istersen... sonra görürsün teğet kime geçmiş.... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
çok büyük bir propaganda yaptı helal olsun ![]() ![]() ![]() stv böyle bir dizi çeksin stv izlemeyen ben inat olsun diye izlerim ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|