![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
Bir daha uğaşmak istemediğimden özet yapacağım: Öncelikle ABD şerefsizdir. Hilecidir, yalancıdır, zalimdir, entrikacıdır. Her olaya müdahele eder, etmeye çalışır, edemezse iftira atar karalar.. Yapar da yapar. Buna birşey demiyorum. Birilerinin birilerine "amerikancısınız" derken kendilerini "anti emperyalist ve ulusalcı, vatansever" diye adlandırıp ABD'yi adete "tanrı" yerine koymasını eleştiriyorum. Herif güya ABD düşmanı ama ABD hakkında öyle şeyler anlatıyorlar ki ABD olsam veya ABDli olsam anlatılanlar hoşuma gider. Kendinden başka herkesi her şartta ve zamanda ABD nin kucağında görenleri eleştiriyorum. Tanrı gibi kutsadığın ve kusursuzca planlar yaptığınan inandığın ABD nin lanetinden, etkisinden sadece kendi kurtulmuşçasına.. ABD nin en sevdiği kimseler onlardır bence. Evet süpergüçtür, kararları o alır. Ama mutlak güç sahibi, mutlak karar alıcı, kader planında tüm senaryoları yazmış olan Allah'ımız var bizim. Bana "aLlahla arana filanı sokuyorsn, filanı peygamber gibi görüyorsun" diyenler kendisine baksın diyorum. ABD yi nasıl da tanrı gibi gördüklerini anlasınlar diyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Alıntı:
Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla Yusuf 21- Allah c.c. emrinde galiptir, oysa bir çoğu bilmez... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Bu şekilde değilde daha zararsız şekilde gitme imkanı olsaydı keşke. Gitmelidir.
Yer altı zenginliğinden ötürü bir çok ülke tarafından takip edilmesi, zuhur eden karışıklığı fırsat bilerek bir çok hayaller kuran fikirleri bir kenara atarsak. Arap coğrafyasının bir ülkesi olan libyada halk demokrasi için ayaklanma ortaya atmış ise bir anlamı vardır yaşanılanların peki gerçekten gelişen dünyayı takip eden halkın diktatörler için verdiği mücadeleye bu gözle bakmak yeterlimi bu noktada fakirim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Alın bak Amerika askeri müdahale yapacakmış...
Niye Libya Petrolleri için... Libya'yı özgür yapacaklar... Irak'ta yaptıkları gibi...!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Amerikanın ortaya cıkardığı wikilakes belgeleriyle afrikadaki ingiliz italyan ve fransız güdümünde olan devletlerde yapılan "devrimle" amerikanın güdümüne tek tek alınmaya devam eden şu günlerde giden zalime sevinmek yerine gelecek olan yeni kuklaya müsade etmemek en büyük devrimdir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() İbrahim kardeşim arap toplumunun diktatörlere karşı reform talebinde bulunma ihtimali yokmudur dersin. Ülkede çıkan karışıklığı kendi lehine cevirmek isteyen Abd olabilir belki ama her değişim dönüşüm oartaya cıktığında bunun perde arkasında ABD vardır diyerek mevcut dayatmalara teslim olmakmı gerekir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Alıntı:
Beyaz Saray'da dillendirileni söylüyorum... Askeri Müdahele yapmayı düşünüyorlar... Sonra demedi demeyin... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Sana herhangi bir şey ürettiğini söylemiyorum söylenenler zaten bir çok cevre tarafından dillendiriliyor. Diktatörleri o coğrafyada ABD halka rağmen kullandı zaten , başları sıkışan her diktatörün söylemlerine baktığımızda halkı ve dünyayı korkutmak için kullandığı sözler ne oluyor radikal islamcı cevreler iktidara gelmeye calışıyor değilmi. ABD mevcut liderleri kullanır hesap dışı bu gelişmeler sonrasında baskın olanın tarafına gecerek diğerini pasifize eder .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Bu adamın 40 yılda yaptıkları belli !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|