|
![]() |
#1 |
![]() Aynen
![]() Aynı chpnin o 6 okunu 5 duyu organı artı aklı yerine koyanları anlatıyorsunuz ![]() 1.abdullah gül sonuna kadar haklıydı devlet haddini bilmeli. Madem halk için devlet var kişilerin temel hak ve özgürlüklerini kısıtlayamaz Rabbimin emrine karşı çıkmak kimsenin haddine değildir.hamd olsun kemalist zihniyet titredide devlet yeni yeni devlete benzemeye başladı Hem demokrat hem müslüman değil hem laik hem müslüman diyordu başbakan ![]() Herhalde aradaki farkı anlayabilirsin Sonuna kadar katılıyorum hem laik hem müslüman olunmaz Libya tezkeresi çok gecikmiş bir karardı bm ve fransa orada barınmamaliydi ve orada düzeni ancak biz sağlayabiliriz ;) Lübnan demişsin herhalde geçen aylarda lübnana giden başbakanın lübnan mitingini izlemişsindir yok bazıları türkiyede öyle kalabalık toplayamiyorda Lübnan direnişinden ürkiye ve ak parti hükümeti hakkında tek bir olumsuz söz duydunmu hayır ![]()
![]() |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
yane bugün hiçbirimiz müslüman degilmiyiz, tövbe. Bir kisi zaten laik olmaz, olamaz, neyi neden ayircak, ozaman dinsiz olur. Simdi neden bir ülke hem laik, hem müslüman bir ülke olamaz? |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Başbakanın demokrat ve müslüman olunmayacağını söylediğini iddia ettiniz ve ben bunun yalan olduğunu ve sözün aslını söyledim Hem laik hem müslüman olunmaz Evet sizinde dediğiniz gibi kişiler laik olamaz eğer laikim diyorsa dini geri plana atmıştır ve öyle müslümanlık sizin dediğiniz gibi imkansızdır Başbakan doğruyu söylemiş yani ;) |
||
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Birakin onu bunu sunu. Herkez kendi menfatine bakiyor. Kimse halki düsündügü yok. Isine gelince one minute, gelmeyince kuzu. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|