|
![]() |
#1 |
![]() allahbilir son model tel alıyordur ama ozelliklerinin sadece % 10 unu kullanıyordur % 90 nı kullanmadıgı halde boşa para verir.
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Bir düşünün herşey "Kuşlarımın aylık masrafı 600 lira" diyen Ak Parti forum modu gibi düşünenlere, yaşayanlara kalsa. Ya da "Filan telefona bu kadar veriyorum" diye açıkça yazabilen muhafazakar Akpartililer'e kalsa herşey. Yanardık ki ne yanardık. Sevsek de sevmesek de muhalafete muhtacız. Haklı da olsalar haksız da olsalar, öyle veya böyle ülkeye çok hizmet ediyorlar. Biliyorum bu satırlarıma pek kimse katılmayacak ama benim gerçeklerim bunlar. =) Biz davamızda ne kadar haklıysak onlar da o kadar haklıdır. Sonuçta kimse bu ülkenin iflas etmesini istemez. Kim haklıdır o da tartışılır. Ve biz davamızı anlatmada, insanlarla iletişimde, saydamlıkta, şeffaflıkta ne kadar iyi olursak karşı tarafı da buna zorlarız. Hakkımızda yalanlar atılıyorsa, sürekli karapropagandaya tabi isek bu hakettiğimiz için başımıza geliyordur. Demokrasi... İnsan hakları... Eşitlik... Gelir dağılımı... konuları olunca sanırsın ülke süper. Dünyada tekiz. En iyi bizi. Sanki hiç sorun yok. Var işte sorunlar. "Yetmez ama evet. Yetmez ama Ak parti diyorum." =) Ve de Kılıçdaroğlu'nun her aileye 600 lira vaadini eleştirirken "kuşlarımın aylık masrafı 600 lira" diyen bir insan, ya da " şu telefonu bu fiyata aldım, satıp şunu alıcam" ayaklarına yatan adamlar halkçılıktan, demokrasiden, hoşgörü veya Ak Partili olmaktan bahsetmesin. Ya da bahsederken bi düşünsün. O insanlar için ya bazı değerler anlamını yitirmiştir ve artık kendi nefsi, hevası, enaniyeti, kişiliği ve rahatı ön plana çıkmıştır. Ya da farklı niyetlerle Ak partilidir. =) Bana öyle geliyor. Millet şöyle harcıyormuş da böyle harcıyormuş da. Geçiniz efendim geçiniz. Hiç olmazsa "Tamam kabül ama çalışıyoruz, Tamam sorun var ama o daolacak " gibi şeyler deyin. Onu bunu geç. Yozlaşan ahlaki yapımız ne olacak? Sadece harcama üstüne kurulu bir düzen ne kadar adil olabilir? Bu ülkede vergisini tam ödeyen esnaf, sanayici, işadamı vs. vs. batar mı batmaz mı? Kurallara, nizamlara tamamen bağlı kalarak herhangi bir iş yapmak isteyen zorlanmaz mı? Haddinden fazla sorun var. Benim diyeceğim utanmadan şu kadar harcıyorum, şunum var, millet şöyle harcıyor, böyle yaşıyor demeyin. Herkes sizin çevrenizdekiler gibi değil. Bari utanmadan bunları söylüyorsunuz şunu düşünün. O laflarınız halktan da nasıl kopmakta olduğunuzu gösteriyor. Bunları sadece forum içi olarak yazmıyorum. Genel olarak etrafa bakınca böyle malesef. Yorumu silmeyin lütfen. Birşey yazacak olan varsa da insan gibi yazsın lütfen. Kişisel dalga geçme veya hakaret olursa üzülürüm. =) İyi geceler.=) ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
nerden biliyorsun %10'nunu kullandığımı? o telefon tam performans çalışıyor her zaman... istemiyorsan gel yaklaşık içinde 60'a yakın program var hepsinin tek tek nerde ve nasıl kullandığımı göstereyim.... sonra biraz morarsın ama.... 1,2 ghz'Lik işlemcisi bazen yetmiyor uyarı veriyor... kendin gibi marabalarla karıştırma beni ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|