|
|
|
|
#1 |
|
ne o ysk demi ak partinin yan kurulusu..evet karar yanlistir, hatadir ama bunun ak partiyle uzaktan, yakindan alakasi yoktur..
sahsim adina o sahislarin aday olmasindan yanayim ama eger böyle bir karar varsa bunun müsebbibide ak parti degildir!
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Hem bdp nin ağır adaylarını adaylıktan edeceksin hemde Suçu Akpartiye attıracaksın. |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Fakat yasal düzenlemelerde yetersiz olduğu için Ak Parti'de eleştirilebilir kardeşim... |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
kusura bakma bdp iki yüzlüdür madem agliyorsun neden anayasa degisikliklerinde meclisi boykot ettin, orada olsaydin ve bir önergeyle bu sorunuda halletseydin! |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Maksat ne zaman üzüm yemek oldu ki ![]() |
||
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Sonuçta Referandum'dan "Evet" Kararı Çıktı. Dolayısıyla boykot edip etmemeleri sorun olmamıştır... |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
ya gündemi takip etmiyorsun yada isine gelmiyor söylemek ama o anayasa degisikliginde siyasi yasaklar, siyasi partilerin kapatilmasiyla alakali madde bdp nin meclisi boykot etmesi nedeniyle düsmüstür ki bu yasaklarda bir önergeyle o kapsama girebilecek durumdaydi güzel kardesim ;)..
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Ve şahsım adına Referandum'da "Evet" demiştim. O yasanın düşüp düşmediğini bilmiyorum Fakat o yasanın halkın önüne de getirildiğini düşündüm. Bunu ayrıca araştıracağım teşekkür ederim... Fakat bu konu ile o konu arasında fark var. YSK eski kararlara göre hareket ediyor. Yani eski tarihlere göre hareket ediyor. Burda Önemli olan YSK'nın yapısının değiştirilmesidir. |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Evet çıktığı için tabiki önemi kalmadı.Ya hayır çıksaydı bdplilerin dilinden düşmezdiki chp ve mhp den çok üstlenirdi bunu destek vermedik hayır çıktı gücümüz bu diye
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Önemli olan referandumda "Evet" çıkmasıdır. Yeri geldiğinde zaten boykot kararlarını yadırgarım Ama bu diğer hata ve yanlışları görmezlikten gelmem anlamına gelmez... |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|