|
![]() |
#1 |
![]() Velhasıl konu açılmışken bende bir kaç şey söylemek istiyorum biz (AK Parti ) YSK kararları konusunda karşıt açıklamalar yaparak MHP'nin ekmeğine yağ sürdük bize ne biz atlıyoruz BDP bir kaç adayı yasaklanmış bize ne BDP liler değilmiydi Refarandumda HAYIR cıları destekleyen ? BDP'liler değilmiydi her fırsatta ahlaksızca polise saldırıp seçim propagandası yapmaya çalışan ? Aksine AK Parti olarak BDP'yi suçlamalıydık MHP'yi seçm barajı altına itmek için elimize fırsat geçti onuda teptik .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Ha tabi burada yaşanılanları bilmeyenler senin gibi düşünebilir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Almi kardeşim hassasiyetinizi acizane anlıyorum lakin hamleler, oyunlar ve fitneler siyasi açılardadır... Bu itibar ile sosyolojik hassasiyetleri kullanan fitnecilerin uygulamalarını siyasi bir mülahaza ile değerlendirildiğinde sosyolojik açıdan okumak pek uygun düşmeyebilir... Bu fitneleri çevirenlerin uyanamıyacağını bilen fitneciler siyasi mülahazaları sosyolojik hassasiyetlerle yönetmektedirler...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Baskı kurmaya çalışıyorlar .Her kurduklarında sonuç aldırıRsan bunu bir silah gibi kullanmaya devam ederler . Güneydoğu ise her zaman karşıyor ALMİ bu onların seçim stratajesi Şöyle geçmişe bakarsak vetodan öncede karışıyordu sonrada Bengi Yıldızın kendini yerden yere attığı eylemler vetonun hemen öncesi değilmiydi mesala yada Bayan vekilin polise tokat attığı olaylar veto öncesi değilmiydi ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Alınan karar açık ve net bir şekilde ülkeyi karıştırmaya yönelik bir karardır. Bu sadece bdp yi değil her partiyi özellikle de AK Partiyi olumsuz etkileyecek bir karardır. Şayet ysk geri çekmezse kararını belki bu günleri bile özleyeceğiz, daha sonra yaşanılacak olanları gördükten sonra. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Yani Alınan karar ülkeyi karıştırmaya yönelik bir karar demesen memlektimde huzurlu yaşamak istiyorum sokakalarda rahatça gezinmek istiyorum deyip bıraksan destek vereceğim ama açıklamaların BDP'lilere haksızlık yapılıyormuş intibası uyandırıyor millette . Konu EZEL tarafından (04-20-2011 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Bunu Sırrı Sakık söylüyor. Aynı şey AK Partiye yapılsa senin tepkin ne olurdu? AK Partiye ''sorun yok'' deyip adaylar listeye alındıktan sonra dalga gecer gibi adaylıklarını veto ettiğini söyleseydi ysk. Sen ne derdin bu durumda? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sırrı Sakığın sözlerine ne zaman güvenmeye başladık ?Kanun ve nizamlar bellidir . 1 yıl 6 aylık hapis cezası olan aday olamıyacağını BDP liler bilmiyormuydu ? Biliyordu . Aday gösterdiler Ondan sonra ya biz karargah kurduk bize böle bişe demediler yermi ? Yemez ..
Konu EZEL tarafından (04-20-2011 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|