![]() |
#11 |
![]() Anlattıkların bugün için geçerli ama 15 sene önce emniyet güçleri zaten anarşi ortamını hazırlıyordu.Bknz:Ergenekon
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Milleti tehdide bahane değil. Hadi bahane olsun. Bu gün hala torbayla kalaşnikof saklamanın satır saklamanın manası ne çözemiyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() yaw Allah aşkına biraz vicdanlı olalım hatta biraz Allahtan korkalım. Adamlar eteş edince polisler saklanıyordu.
köyler taranıyordu saatlerce hemen dibinde karakol var. mesafe 1 km bile değil. sabah saat 9-10 gibi gidiyor boş kovan topluyor o çart çurt dediğiniz güçler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() bu gitmemişmi daha
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ben silah sakladıklarına inanmıyorum ama senin neden var soruna cevap olarak diyim. Adanda defalarca saldırı oldu. hakaride oldu. şırnakta oldu nusaybinde oldu. yaw kafire bi kaç sözünüz olsun tehdit altında olan müslümanlara değil.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz adı güzel kardeşim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
Ee dostum sadece orada tehdit altında olup zorluk çeken siz misiniz? Binlerce kez tehdit alan yurtlar var orada? Kırsalda soğuk savaş var ama o adamlar evlerinde torbayla kalaşnikof sağlamıyor.. Çok mu korkuyorsun. Ver ayda asgari ücrete çalışacak tut üç tane silahlı güvenlik görevlisi. Var mı ötesi..Yok.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
![]() İster yapsınlar ister yapmasınlar. Sonuçta Jitemle Mitle aynı kişiyi imam seçmiş oluyor.. Pek bir fark yok bence. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|