![]() |
#1 |
![]() Video nette dolaşıyo yine aynı harita türkiye bölünüyo falan filan çılgın proje bop projesidir diyo videoda kesilmiş yerler var üstelik bunu paylaşanlara en uygun cevap ne olabilir?
![]() http://www.facebook.com/video/video....07108&comments
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Onlara vereceğin cevap kısa olursa Dinime küfreden Müslüman olsa... Meselenin derinliğini bilmeyenler parapisikolojik olarak saldıracaklardır... ! Psikolojik harb tekniğidir...!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çeşitli cevaplar verilebilir.
1. hass. ![]() 2. si,dün şeriatçı kıldıklarının sözlerine güvenmeleri yüzsüzlüklerinin göstergesi. 3.sü ve en önemlisi,ecevitte böyle bir şey planlamış,o vakit ecevit bop eş başkanıdır. 4.sü keMALoğlu,bunun Osmanlı projesi olduğunu söylüyor,o vakit Osmanlı'da da mı bop vardı ? Veya,sen 4 ten başla,geriye doğru git,en son 1. yazdığımı söyle ![]() Çamhuriyet muhafızları önce kendi namus ve hasiyetlerinin muhafızı olsunlar. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Önce karar vermeleri lazım Tayyip Erdoğan Şeriatçı bir Müslüman mı ? Yoksa Amerikancı bir adam mı ? Bunun cevabını verirler ise Mesele daha net anlaşılır...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Geçen ülke tv de yayınlanan ''Aslında Ne oldu'' adlı programı izliyordum. Bir mail geldi,zihin engellilerinin eğitim yerinde öğretmenlik yapan birisi atmış maili. Meilinde,tv de kemali izlerken,kemalin küfrü sonrasında,yanındaki engelli çocuk ''kılıç kılıç kötü bir söz söyledi' demiş,engelli bir çocuk bile küfrü anlarken,''kötü söz'' söyledi derken,bu kötü söz sonrası pişkin pişkin sırıtan bu ahlaksız azgın azınlık laftan anlar mı ? Kıvırana oy verenden ciddiyet beklenir mi ? Hepsi akraba evliliği bunların,ne yaptıklarını ne dediklerini bilmiyorlar.Kalbi beyni mühürlü bunların,insanlıktan çıkmışlar. Ama maloğlu malın mitingini izliyorum kaç gündür,şuan da izliyorum. Aralarında hiç örtülü görebiliyor musun ? Veya çocuk ? Adam küfürbaz,azgın,toplumu zaten azgın,küfürler havada uçuşuyor. Şuan bir pankart gördüm şaraplı maraplı bir şey. Bunların zihniyeti budur. Çamhuriyet mitinglerinde kokoşlar,nonoşlar ne diyordu ? ''Yeşile karşı kırmızı'' Bunlar renkten dahi nefret edecek kadar İslam düşmanı. |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bu tarz parapisikolojik saldırıların amaçlarını ve kaynağını izhar etmek çok kolay değildir... ! Sabırla cehd etmek daha faydalıdır acizane... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ama şöyle bişeyde var başbakanımız öle sözler kullanmışki bunlarada malzeme oluyo işte diyarbakır yıldız olabilir ben bop eşbakanıyım falan filan gerçi videonunda sonunda kesmişler orayı devamı yok ama işte bunlarada malzeme çıkıyo.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Artık fiziki savaş bitti psikolojik savaşa geçtiler en etkili silah bakalım zaman ne gösterecek daha ne türlü oyunlar oynanacak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Siyasette Laf Mananın zıddıdır...! 'Politika' Rumca dalavere demektir... Bu Dalavere'yi başımıza dikte edenlerin kuralları vardır ! Bizim Kurallarımız rafa kaldırılmıştır...! Önce bu kurallara göre oynanır ! Onda bile haksızlarya olsun ! Bununda sonu gelmeye mahkumdur... !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|