|
|
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar
O bölgede bu kadar rahat para harcayabilecek o kadar savunmali bahçesine kaçan topu dahi vermeyecek kaç insan var Allah aşkına 10 yıldır amerikadan saklandığı iddia edilen adam bu kadar insan içinde bu kadar göz önündemi yaşıyormuş ;) Hemde boykota ne gerek var ladin bile koli koli içiyormuş öyle değilmi ![]() Dünyayı aptal yerine koyuyorlar ona yanıyorum
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Amerika Ladin'i bulacağım dedi, Afganistan'ı Pakistan'ı karıştırdı / işgal etti. Sonra Saddam Ladin' destek verdi, elinde nükller silahlar var deyip Irak'a saldırdı. Orayı da işgal etti. 10 yılda sayısız müslüman kanı akıttı. Bizi birbirimize düşürdü. Özgürleştireceğiz diyerek namusumuza bile el uzattı. Şimdi Afganistan'dan çekilme kararı alıp tam çekilirken, bir de baktık Ladin bulunup öldürüldü. Adam canlı ve silahsız olduğu halde kurşuna dizildi. Hem de neymiş? Bir kuryeyi takip edip yerini bulmuşlar. Siz gerçekten Amerika'nın 10 yıldır Ladin'i bulamadığına inanıyor musunuz? |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Açıkcası ben Ladin diye birinin olduğuna halen inanmıyorum,
Amerika'nın imaj düzeltme operasyonlarından biri bence. 11 Eylül'ü ABD - İlluminati'nin yaptığı alenen ortada. 11 Eylül diye birşey olmadığına göre Ladin de yok. Büyük Ortadoğu Planı dahilinde olan şeylerdir Afganistan'a girmek, Irak'a girmek... Konu hakkında yazılacak çok şey var ama benden size tavsiye, Duyduğunuza inanmayın, gördüğünüzünde yarısına inanın. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|