Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 05-06-2011, 00:08   #1
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Abicim müslümanlardan nefret eden müslümanlar var...
hristiyandan incelik beklemek niye...

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-06-2011, 00:12   #2
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Müslümanı müslümana kırdııran küstüren bunlar değilmi?

Birilerine siz iyi müslümansınız deyip sırtını sıvazlıyorlar gaz veriyorlar işine gelmeyenleride kötü müslüman deyip ''TERÖRİST'' ilan ediyorlar yaw kardeşim benim ülkemde ne işin var diyemiyor kimse...Dersen ''TERÖRİST''sin...
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2011, 00:14   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Protesto etmek güzel de sormak isterim siz büyük şeytan amerikadan ne yapmasını beklerdiniz.? Tarihi katliam,insanlık dışı hukuksuzlukları olan bir devletten ne bekliyorsunuz güldürmeyin beni ALLAH aşkına

Kızılderililerden bu yana büyük şeytan amerikanın parmağının olduğu her yerde katliam ve zülum var.

Yapacak birşey var oda zalime karşı dayanmak...
Amerika zalim ve katil olduğu için, zalimlik ve katillik yaptığı için onu protesto ediyorum ve Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırıyorum. Kâfir, zalim ve katil Amerika kazanamayacaktır. Kazanan İslam ve Müslümanlar olacaktır inşaallah.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2011, 00:15   #4
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amerika zalim ve katil olduğu için, zalimlik ve katillik yaptığı için onu protesto ediyorum ve Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırıyorum. Kâfir, zalim ve katil Amerika kazanamayacaktır. Kazanan İslam ve Müslümanlar olacaktır inşaallah.
Bu haykırmalarla sadece kendimizi tatmin ediyoruz başka bişey değil...

Zaman kalemle cihad zamanı...
Alt 05-06-2011, 00:22   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu haykırmalarla sadece kendimizi tatmin ediyoruz başka bişey değil...

Zaman kalemle cihad zamanı...
Cihaddayım. Küfre ve zulme karşı mücadelede karınca kararınca çabalıyorum. Bu dava galip olan davadır. Kâfirler yeryüzündeki bütün Müslümanları öldürseler de İslam'ı yenemezler ve yok edemezler. Eninde sonunda İslam kazanacaktır ve küfür kaybedecektir inşaallah.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2011, 00:24   #6
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cihaddayım. Küfre ve zulme karşı mücadelede karınca kararınca çabalıyorum. Bu dava galip olan davadır. Kâfirler yeryüzündeki bütün Müslümanları öldürseler de İslam'ı yenemezler ve yok edemezler. Eninde sonunda İslam kazanacaktır ve küfür kaybedecektir inşaallah.
İnşaallah..
Alt 05-06-2011, 11:00   #7
Kullanıcı Adı
akillisozler
Standart akilli sözler
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abicim müslümanlardan nefret eden müslümanlar var...
hristiyandan incelik beklemek niye...
kardeşime aynen katılıyorum..

hırıistiyan ve yahudiler sizden asla razı olmazlar .dinlerine girmedikçe diye ayette rabbimiz buyurmuyormu ?

herşey ortada iken hayat nizamımız bize yol gösterirken hala müslümanın ölümünden memnuniyet duymak ve bu memnuniyeti caiz göstermek asla msülümana yakışır tavır değildir..
akillisozler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)