Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-06-2011, 00:19   #11
Kullanıcı Adı
Ibrahim1987
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiyenin su anki gercek gücünü görmek istiyorsaniz, yabanci bir ülkeden Türkiyeyi izlemelisiniz. Türkiyenin gelecegi cok sey vaat ediyor. Malesef, bunu ülkede yasayan bircok insan idrak etmekten aciz.
Türkiye bunu basaracak ben eminim...elbette AK parti gibi istikrarli bir hükümetin öncülügünde...
cok dogru, yurtdisinda kalan bir vatandas olarak bunun 100% dogru oldugunu soyleyebilirim. Ayrica bu projenin anlamani anlayabilmek icin sizlere montrö antlasmasini okumanizi tavsiye ederim. Ve bu projenin batiyi neden korkuttugunu iyi anliyacaksiniz. Cilgin bir proje ama muhtesem. Ve ayrica issizlik bu proje sayesinde belirli bir kisim olarak inmis olacak. Bunun ustune sehir yapilacak. Yine is....

Bu proje ile hem montrö antlasmasindan kurtulus var, hemde Istanbul buyuyecek, issizlik dusecek. Dogrusu bu projeyi gormek buyuk bir hayal benim icin. Allah insallah gormeyi nasib eder.
Ibrahim1987 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2011, 01:23   #12
Kullanıcı Adı
unnamed
biri akobalının şifresini kesin patlatmış....
Alt 05-10-2011, 06:00   #13
Kullanıcı Adı
nikel
İki milletvekili ve yerel seçimde Ak Parti'ye oy vermiş biri olarak bu projenin lanse edilme sebebini sadece , seçim propagandası olarak vaadedilecek bir şeyin karşısına 8 senedir neden yapmadınız sorusunun sorulma ihtimaline karşı , soru ile karşılaşmayacak , karşısındakilerin beynini uçuklatmak olduğunu tahmin ediyorum .
Ne iki İstanbul nede 45 km lik bir kanal oy verecekleri ( ben de dahil olmak ) üzere hiç mi hiç tatmin etmiyor .
Adalete inandım , kalkınmaya inandım .
Ben taşerondayım ve 630 tl maaş alıyorum , benim kadar çlışmayan bir kadrolu veya 657 li , 2000 liraya yakın maaş alıyor .
Burada adalet var mı ?
630 tl maaşla kalkınamıyorum .
Siz kalkınabilir misiniz ?
Eeee . Benim için adalet olmayan ve kalkınmama yardımı olmayan bir Partinin bu trü vaatleri benim yerimde siz olsanız , sizin için ne ifade eder .
Ben size söyleyeyim . Ancak başbakan gibi değerli bir şahsiyete insanları , ona bağlı olanları münkir yapar .
Eğer bu akılları başbakan kendisi akıl ediyorsa amenna ve saddakna . Yok akıl verenleri veya danışmanları fısıldıyorlarsa ve işe yarayacağını söylüyorlarsa , yemin edişyorum partiyede , başbakanada büyük zarar veriyorlar .
Ben Ak Parti'ye ilk oy verişimi hatırlıyorumda , o sene ki seçimlerde anayasa mahkemesine , danıştaya , sayıştaya , yargıtaya , genelkurmaya , chp ye , mhp ye , anapa , basına kızanlar ( bende dahil )Ak Parti'ye oy vermişlerdi . Yıkarsa yıksın , bitirirse bitirsin diyerek .
Ama imar etti . Ekonomiyi büyüttü . Amenna .
Ülke ekonomisinin büyümesi ve merkez bankasının kasasında 93 milyar dolar olması güzel bir şey , bir de benim 8 sene önce 580 tl maaşımın bu gün 630 olması ve arada 50 tl gibi komik bir farkın olması ne kadar tezat değil mi ?
İnsan yaşar , düşünür , karşılaştırır , sorar , irdeler falan filan .
İnşaallah 2 seçimdir Ak Parti'ye oyveren ve mutlaka bir ilçede üyeliği olan ama 8 senedir evinin geçiminde bir değişim olmayan insanların , 8 sene önce ki tepkiyle hareket edip ( vede Sayın Başbakanın en garanti gördüğü ) oylarını götürüp başka bir partiye vermezler .
Çünkü bu ülke İstanbul 'dan ve 8 tane büyük şehir belediyesi olacak ilden ibaret değil .
Hesapların çok iyi yapılması lazım . Bu iki projeyi duyan , inanın Ak Parti için nelere göğüs germiş insanlar bu iki projenin somut olarak ülke ekonomisine getireceği kazancı duymazlarsa kızmaya başladılar diyebilirim .
Çünkü takım tutar gibi parti tutma zamanı , 8 sene önce AK Parti'ye oy vererek bitti . O zaman alkışlananlar bu gün aforoz edilmemeli . Çünkü seçmen bilinci oluştu .
nikel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2011, 12:41   #14
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Mantıklı ve Güzel Bir Proje...
Alt 05-10-2011, 15:09   #15
Kullanıcı Adı
Fihi Ma-Fih
Çılgınca ama uygulanabilir dedim..
Çünkü böyle bir proje benim aklıma hiç gelmezdi,etkili bir proje İstanbulu daha popüler bir şehir yapıcagına inanıyorum.Bugun gazetede okuduğum bir haberde yeni adaya yapılıcak havaalanına Pegasus müdürü talip olmuş orayıda şaha kaldırrız diyor vs ..
Demekki İş adamlarıda bu projeye sıcak bakıyor.Ben herşeyin ülkemizin yararına olduğunun düşüncesindeyim Güzel olucak bence
Fihi Ma-Fih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)