adam yanlış düzeni eleştiriyor. zamanında diyanet hocalarına da çok kızıyordu ne yani şimdi diyanet düşmanı mı oluyor ? Kim yanlış bişey söylerse insanlara doğru yol göstermek amacıyla eleştiriyor.
samanyolu masum bir kanal mı sanki ? haa bişey söyleyeyim stv yi en çok izleyenlerden birisiyim. gece gündüz shaber ile samanyolu tv izliyorum. ama son zamanlarda 50 dakikalık haber bülteni 45 dakikası ergenekon davası. ses kayıtları vs.
filistinde lübnanda hergün binlerce insan ölüyor bi kere bahsetmediler. israili bir kere suçlamadılar. kanal 7 hergün filistin haberleri verirken stv özellikle bahsetmedi. bir tane dini program yok. bu nasıl cemaat kanalı ? nasıl muhafazakarlık ? soruyorum ?
cübbeli Ahmet hoca her sohbetinde sandalye koltuk derdimiz yok derdimiz insanlara bi kelime fazla öğretmek, yanlış bilinenleri merak edilen konuları açıklığa kavuşturmak. yıllar önce bir sohbetinde fethullah gülen hocaefendiyi çok sevdiğini, kuran-ı kerim okuyuşunu çok beğendiğini söylemişti. cemaatinden bir kişi yada birileri yanlış yaptığında veya yanlış bişey söylediğinde bunu tüm cemaate mal etmenin yanlış olduğunu söylemişti. kısacası kimse karşı kini yok. onun derdi son zamanlarda dinde yapılmaya çalışılan reformların karşısında durmak. bir nevi din kurallarını hafifletme çabası karşısında durmak. Adam ayet hadis bellidir neyin reformu ne yahudi ve hristiyanların cennete girmesi diyor ?
son zamanlarda yine bu stv de hristiyanlara kız verilebileceği ima edilmemişmiydi ? ben mi yanlış hatırlıyorum ?